De ce trebuie să aștepți acel om predestinat, indiferent de orice

Este recomandat  să ținem cont de rațiune, să avem mintea mereu lipede, indiferent de circumsatanțe, emoțiile nu trebuie să ne influențeze deciziile luate. Dar, nu trebuie să ignorăm sentimentele pe care le simțim în anumite momente. De foarte multe ori, intuiția ne poate ajuta să rezolvăm unele probleme, să luăm decizii corecte și să acționăm în favoarea noastră. Doar că, cu părere de rău, nu mereu acordăm atenției intuiției. Ne lăsăm conduși de emoții, gânduri, frici și temeri. Din această cauză suferim, ne dezamăgim în dragoste și-n oameni.

Uneori oamenii sunt niște cadouri trimise de Univers. În această lume agitată și grăbită, se întâmplă să întâlnim oameni, accidental, pur întâmplător, care devin oamenii noștri de suflet. Oameni alături de care comunicarea este simplă, fără secrete. Lângă ei ne simțim importanți, puternici, frumoși, deștepți.

Lângă acești oameni tăcerea nu se transformă în disconfort, ci într-o metodă care ne ajută să ne cunoaștem reciproc. S-ar putea ca peste ani să ne îndrăgostim de colegul din facultate sau de colegul din liceu. Neînțelegând de ce ne-a trebuit atât de mult timp ca să ne întâlnim unul cu celălalt, dacă am fost mereu atât de aproape.

Pur și simplu sunt oameni predestinați. Oamenii noștri, cu care vom avea multe lucruri comune, cu care ne vom înțelege doar din priviri. Doar că, de foarte multe ori se lasă așteptați. Săptămâni, luni, chiar și ani la rând. Pur și simplu, dacă ne-am fi întâlnit mult mai devreme cu Omul Nostru, poate nu am fi fost capabili să construim o relație de durată.

În timp învățăm multe lecții de pe urma greșelilor, trecem peste multe experiențe. Când suntem mai responsabili, mai maturi și înțelegem cu adevărat ce dorim de la viață și pe cine dorim în a noastră viață. Din acel moment întâlnim omul potrivit.

Nu va mai conta distanța. Nu vor conta condițiile dificile care vă vor crea piedici pentru a menține relația. Nu vor mai conta oamenii și fricile pe care le veți avea. Fiindcă ambii veți avea răbdare, inteligență, maturitate și veți fi convinși că sunteți unul pentru altul.

Vă veți face timp pentru a discuta despre problemele din relație și nemulțumirile care s-au acumulat în timp. Golul din al vostru interior pe care l-ați simțit în trecut va fi umplut, datorită dragostei adevărate pe care o veți simți unul pentru celălalt.

De ce trebuie să vă așteptați omul predestinat? De ce nu trebuie să vă grăbiți a lua decizii atunci când simțiți că cel de lângă voi nu este omul împreună cu care ați putea să construiți un viitor frumos și prosper? Fiecare greșeală care nu este coștientizată duce spre aceeași greșeală, care în timp se transformă într-un cerc vicios. Conștientizarea, corectarea unor greșeli și încrederea în sine, vă poate ajuta să vă apropiați de Omul vostru.

Exepriențele de viață joacă un rol important la dezvoltarea personală. Cu cât mai repede înțelegeți unde greșiți, probabilitatea e mult mai mare ca să-l întâlniți pe cel pe care l-ați căutat de  o viață.

Voi încheia acest articol cu următorul proverb: Fiecare pom are umbra sa! Cam așa și noi, oamenii, avem omul nostru. Fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu își întâlnește omul său. Avem nevoie de răbdare și conștientizare. Viața ne oferă ceea ce dorim, doar atunci când nu suntem cuprinși de dileme și nu suntem mereu indeciși.

Cu drag, Mary