De ce o despărțire frumoasă este de o mie de ori mai bună decât o relație urâtă

Despărțirile nu pun capăt fericirii tale.

Relațiile sănătoase oferă înțelegere și libertatea de a te dezvolta, evolua și de a deveni cea mai bună versiune a ta. Căsătoria, dar și relațiile de dragoste nu împiedică dezvoltarea ta pe plan profesional, moral și spiritual.

Acolo unde există cu adevărat dragoste, ambii parteneri își urmează visurile și lucrează asupra propriilor dorințe. Chiar dacă acest lucru necesită timp, pasiune și sacrificii. Capacitatea de a înțelege și maturitatea pe care o au ambii parteneri îi ajută să fie înțelegători și calculați în alegeri și cuvinte.

Despărțirile frumoase dau dovadă de maturitate.

Niciun un om nu este obligat să stea lângă tine, chiar dacă vrei să simți a lui prezență o viață întreagă. Nu ești obligat să stai lângă omul care te face nefericit. Dar ești obligat să te desparți frumos. Fără reproșuri și bârfe. Pentru că, fără a ține cont de neînțelegerile care pot apărea pe parcursul timpului, au fost și momente de neuitat, care ți-au trezit emoții puternice.

Oamenii apar în viața ta să-ți ofere o lecție de viață, amintiri de neuitat și să-ți umple sufletul cu emoții pe care nu le-ai simțit niciodată. Nu contează cât de mult te-a rănit omul de lângă tine. Dacă măcar o dată te-ai simțit fericită lângă el, nu ai drept să-l disprețuiești.

Relațiile urâte nasc frustrări, reproșuri și multă suferință. Nu toate relațiile durează în timp. Sunt mai multe cauze care duc la destrămarea relațiilor.

– Partenerii înțeleg că au convingeri și visuri diferite. Iar acest lucru îi împiedică să construiască o relație și o familie bine sudată.

– Partenerii ajung în momentul în care conștientizează că în timp ambii s-au schimbat. Au priorități, scopuri diferite și nu-i mai leagă nimic. Astfel, aleg drumuri diferite.

– Unul dintre parteneri ajunge la etapa în care înțelege că pe tot parcursul vieții a fost manipulat și folosit.

– Partenerii conșientizează că mereu au fost într-o continuă fugă. Din această cauză, au uitat să întrețină iubirea, iar ei doi au devenit doi străini.

– Unul dintre parteneri înțelege că omul care îi este alături mai mult îl descurajează, decât îl încurajează. Lângă oamenii care îți taie aripile nu evoluezi, doar îți scade stima de sine.

Cu drag, Mary