De ce nu trebuie să te mai temi de despărțiri și pauze în relație

Oamenilor le este teamă să se despartă sau chiar să ia o pauză în relație.

Trebuie să fii pregătit pentru o relație, dar nu ai cum să știi toate detaliile și suprizele vieții. Cineva învață lecțiile la timp, altcineva trebuie să o ia de la început. Uneori chiar e mai bine să iei o pauză…

Nu-ți fie frică de despărțiri. Ce este al tău se va întoarce!

Peste o săptămână, o lună, un an – se va întoarce. Cine îți este predestinat nu pleacă de lângă tine, chiar dacă soarta vă desparte pentru o perioadă de timp.

Uneori punctele se transformă în virgule, iar alteori rămân sub forma unor puncte de suspensie.

Ne este teamă să ne despărțim, dar și mai teamă ne este să ne apropiem de cineva. Trebuie doar să alegi răul cel mai mic.  Un pas în față și zidul dintre voi cade. Doi pași în urmă și iar e indecizie.Uite așa e sorta.

Pentru a putea  să lași pe cineva să se apropie, trebuie să te cunoști mai întâi pe tine. În fiecare din noi există lumină și întuneric. Învață să te accepți, să te iubești, să fii recunoscător pentru ceea ce ești. E important să știi cine ești, ca să înțelegi cine e potrivit.

Află ce este în interiorul tău, după care va veni primăvara și florile vor înflori. Oamenii nu se întâlnesc întâmplător, fiecare întâlnire are un anumit sens, însă nu întotdeauna îl putem descoperi din prima. Ai puțină răbdare.

Descoperă-ți potențialul, învață să oferi căldură celor dragi, învață lecții. Dragostea va veni la momentul ptorivit, neapărat va veni, să fii sigură de asta!

Sursa :