De ce nu trebuie să revii la relațiile toxice încheiate: 5 motive sincere

Un articol, care-ți va explica de ce nu trebuie să revii la relațiile toxice încheiate!

Se întâmplă să punem punct unei relaţii, fiind siguri că partenerul nu e potrivit pentru noi. Apoi, după o perioadă de timp, simţim necesitatea să revenim la acel om.

Cel care încearcă să se întoarcă într-o relație toxică, cel mai probabil nu-și mai iubește partenerul, ci doar îi este frică de singurătate.

Iată 5 motive pentre care trebuie să lași relațiile toxice în trecut:

1. Nu cădea în plasa promisiunilor și lacrimilor foștilor parteneri. Nu fă același lucru.

Atunci când vine vorba de relații toxice, mulți oamenii renunță la propriile principii. Se lasă manipulați și folosiți. Cu toate astea, demnitatea este extrem de importantă, nu renunța la ea de dragul unei emoţii fugare.

2. Statisticile demonstrează că partenerii care reiau o relație toxică, cel mai probabil se vor despărți din nou în următorul jumătate de an.

Uneori din start este foarte clar că relația nu are un viitor. În acest caz, care este sensul să storci din ea totul, până la ultima picătură?

Dacă ai hotărât o dată ferm că ai nevoie de altceva, nu reveni doar pentru că te simți pierdut.

3. Dacă revii la o relație toxică nu aștepta un viitor prosper

Lacunele în comportament și comunicare niciodată nu dispar de la sine. Relațiile toxice merită reabilitate doar în cazul în care ambii parteneri sunt dedicați în aceeași măsură. Cu părerea de rău, acest lucru se întâlnește extrem de rar.

4. Partenerul nu își va îndeplini promisiunile pentru că nu este capabil de asta

Desigur, prima perioadă va fi ca în luna de miere. Însă acest lucru nu va putea continua mult timp. Un om nu va fi în stare să își îndeplinească lucrurile pe care le-a promis dacă nu le-a mai făcut anterior. Este utopic să crezi într-o realitate perfectă și într-o iubire absolută atunci când ești lângă persoana greșită.

5. Dacă ești perceput drept partener temporar anume asta vei fi

Un om care nu te consideră suficient de bun pentru sine niciodată nu se va implica la maxim într-o relație. Dacă ai depistat acest lucru, renunță la un astfel de partener. Dacă nu vrei să renunți atunci pregătește-te să nu ajungi prioritatea lui.

O relație trebuie să aducă fericire, într-o relație sănătoasă ambii parteneneri se iubesc matur și contruiesc. Învață să faci diferența dintre relații frumoase, bazate și încredere și respect și relații toxice.