De ce nu am alături de mine un bărbat? 11 motive ale singurătății unei femei!

Dorința de a fi iubită este una firească. Să vezi cum cineva îți savurează compania și te apreciază la adevărata ta valoare e o plăcere de nedescris.

Dar de ce asta nu mi se întâmplă mine? De ce eu sunt singură?

Iată 10 motive ale singurătății feminine:

1. Frica de apropiere   

De regulă, femeile care se tem de o apropiere semnificativă niciodată nu au avut parte de relații profunde. A fi apropiat de cineva înseamnă să-i accepți toate laturile și să îți asumi angajamentul să-l iubești așa cum este.

2. Frica de a-și pierde libertatea     

O femeie puternică și independentă ține nespus de mult la spațiul și la timpul ei personal. Cu toate că o relație necesită mult efort și sacrificii, alături de partenerul potrivit te vei simți mai liberă ca oricând.

3. Subaprecierea   

Lipsa stimei de sine este un impediment major în viața unei femei. Doar o femeie care își cunoaște prețul și se simte unică va putea deveni cu adevărat fericită alături de un bărbat.

4. Ura față de mariaj 

Unele femei simt o ură, adesea nemotivată față de căsnicie. Poate că au fost martore unor divorțuri urâte sau ale unor relații cu final tragic. Însă experiența negativă ale altei persoane nu îți garantează o soartă nefericită.

5. Nehotărârea         

Dacă ai decis că vrei o relație, trebuie să hotărăști clar și concis la ce anume te aștepți. Atunci când nu știi ce îți dorești, riști să pierzi o mulțime de oportunități perfecte.

6. Frica de a fi rănită             

Oare de câte ori, odată ajunse cu inima frântă, femeile se închid în sine și se dezamăgesc în iubire. Știu că e greu să riști a doua oară, dar de cele mai mult ori asta merită tot efortul.

7. Relații neîncheiate din trecut       

Dacă vei continua să visezi cum fostul tău va apărea la ușă cu un buchet de flori sau dacă în continuare te uiți la pozele comune, te vei baricada complet de lumea exterioară. Trebuie să lași trecutul în urmă.

8. Așteptări exagerate     

Nimeni nu este perfect, nici măcar tu. Atunci de ce aștepți un prinț pe cal alb?

9. Dezamăgirea în bărbați   

Dacă ai cunoscut un bărbat sau mai mulți care te-au rănit asta înseamnă că trebuie să fii mai atentă data viitoare. Însă nu e cazul să îi consideri pe toți nedemni și mișeli. Oamenii sunt diferiți.

10. Dorința exagerată de a te căsători   

Atunci când ești disperată să ajungi în rochie albă, lângă altar, acest lucru se simte și de regulă sperie bărbații.

11. Faci orice, numai nu așa cum îți dorești

Cel mai important e să ai încredere în forțele proprii și să-ți trăiești frumos libertatea. Dezvoltă-te, inspiră-te, călătorește și simte magia vieții.