De ce NICIODATĂ nu trebuie să alergi după un bărbat

S-ar părea că este o întrebare retorică. Dar adu-ți aminte când te-ai îndrăgostit… ai devenit mai fericită și în același timp cu mai multă nebunie în tine. Credeai că toate speranțele sunt deșarte, până când ți-a scris prima dată – și totul a devenit perfect. Îți faci planuri cum să fie cât mai bine.

Știi că undeva greșești. Analizezi totul până în ultimele detalii: de la semnele de punctuație din mesajul trimis de el până la secundele pe care trebuie să le aștepți, ca să îți răspundă la un banal mesaj. Îți pare că este important și nu este așa.

Iată doar 7 motive de ce trebuie să încetezi să alergi după un bărbat, cât de îndrăgostită nu ai fi. 

1. Nu va duce la nimic bun. Atunci când vei întâlni omul potrivit nu vei fi nevoită să alergi după el, întrucât dorința să fiți împreună va fi comună. Mergeți în aceeași direcție. Altfel nu faci decât să uiți de fericirea ta.

2. Începi să uiți de ceilalți oameni din viața ta. Pierzi clipele frumoase petrecute cu prietenii apropiați, încercând să te gândești ce să faci de data asta, dar ca să-i fii pe plac.

3. Îți oferi inima celui care nu o merită. Fugind după el, îți confirmi că nu-i pasă de tine atât de mult.

4. Pierzi prea multă energie pe ceva de scurtă durată. Până la urmă, vei înțelege că este incorect să fugi după un bărbat indiferent și vei pleca.

5. Începi să uiți ce a fost și ce este important pentru tine. Visai la altceva, visai să construiești o relțație frumoasă.

6. Îți ieși din minți. Te pierzi printre detalii neînsemnate, te agăți disperată de prezența lui. Iar el pur și simplu are alte priorități.

7. Alergi după un om, în loc să-ți permiți să-ți trăiești viața. Încetează să analizezi fiecare mesaj. Lasă lucrurile să se întâmple.

Învață să alergi după visuri, nu după oameni!!

Sursa :