De ce niciodată, dar niciodată nu trebuie să alergi după cineva

La prima vedere, pare o întrebare retorică. Dar, amintește-ți cum este atunci când te îndrăgostești. Devii fericită și nebună în același timp. Crezi că toate speranțele îți sunt spulberate, dar iată că a venit mesajul mult așteptat și totul revine la normal. Îți construiești strategia, vii cu o tactică nouă pentru a face totul să meargă pe roate.

Știi că nu merită să faci acest lucru, din acest motiv stai și te gândești. Analizezi fiecare detaliu: de la ora la care i-ai trimis mesajul, până la momentul în care ți-a răspuns. Ni se pare că este important, dar, de fapt, nu contează.

Iată 7 motive pentru care nu trebuie să alergi după un cineva, indiferent cât de mult iubești:

1. Nu va duce la nimic. Când întâlnești persoana potrivită, nu trebuie să alergi după ea, pentru că va exista dorința comună de a fi împreună. Lumile voastre s-au schimbat, iar acum mergeți în aceeași direcție. În caz contrar, doar îți pierzi timpul încercând să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine.

2. Începi să uiți despre ceilalți oameni din viața ta. Ratezi momente prețioase alături de cei dragi, încercând să creezi amintiri de neuitat cu un moft temporar. Să nu uiți niciodată de cei care îți sunt alături necondiționat.

3. Oferi inima unei persoane care nu o merită.

4. Îți risipești energia pe ceva trecător, nu pe ceva de lungă durată.

5. Începi să uiți de lucrurile care au fost cu adevărat importante pentru tine. Visai la altceva și sperai să ai parte de ceva mai bun, iar acum stai treaz la 2 noaptea și îi aștepți mesajul.

6. Îți ieși din minți. Acel mesaj pe care-l aștepți este cel mai mare coșmar al tău, dar, în același timp, și cea mai mare fericire. Crezi că tu ești cel care conduce jocul, dar, de fapt, te joci cu inima ta.

7. Alergi după cineva, în loc să-i permiți vieții să meargă conform propriului curs. Încetează să mai analizezi fiecare mesaj. Lasă totul în voia sorții. Lasă totul să meargă firesc, fără vreo explicație.

Nu alerga după un om, aleargă după visul tău!

Sursa :