„De ce niciodată, dar niciodată, nu voi fi amanta cuiva!”

Doar în filme poți să faci dragoste cu șeful pe masa de lucru, strigând pasional. În viață lucrurile stau diferit. Nu poți să strigi, că te aud colegii. Apoi, riști să te lovești de ceva…

Niciodată nu am înțeles: cât de mult poți să nu te respecți, ca să fii amantă. Lăsăm deoparte pe bărbații care s-au complicat în asemenea relații – e un alt subiect.

Să vorbim despre ceea ce ține strict de amante. Nu am întâlnit încă un om rațional care să reușească ceva în viață, datorită faptului că trăiește în iluzii. Iar fanteziile sunt realitatea unei amante. Cel mai mare mit în care crede – el nu doarme cu soția. Chiar crezi că partenerul tău de câteva ore îți spune adevărul? Te rooog.

Intimitatea în familie mereu există. Fie și pentru 30 de secunde și cu lumina stinsă. El este, pentru că e la nivel de instinct. El face dragoste cu soția și încă regulat. Tu? Pur și simplu de fiecare dată mănânci resturile care au rămas de la masa soției. Cum poți să iubești ceva second-hand?

Apoi, o amantă crede că el va pleca de lângă soție. Sigur, draga mea, va pleca. Într-o lume paralelă. O femeie rațională nu se va liniști singură cu aceste gânduri prostești. Un bărbat, dacă e deștept, nu va pleca de lângă o femeie cu care este de 10 ani împreună. Chiar dacă îți oferă promisiuni, cât de mult trebuie să te subapreciezi, ca ani de zile să cazi în plasa lui?

Apropo, ce garanții ai că după asta el nu va proceda la fel și cu tine? Că, după ce se va plictisi de prezența ta și de strigătele tale din pat, nu va căuta altceva? Tu doar ești cireașa de pe torta frustrării lui narcisiste. Datorită ție, el se convinge: e bărbat, îl plac femeile, e bun.

Niciodată nu am înțeles femeile care acceptă un rol secundar. În esență tu doar ești un om alături de care își satisface nevoile sexuale, dar și emoționale. Doar amanta mereu ascultă cum el îi povestește ce soție groaznică are și cât de mult s-a plictisit de ea. În realitatea el doar se joacă cu mintea ta.

Oare nu e aiurea să-ți oferi viața cuiva care nu are nevoie de ea? Să pierzi timpul cu un bărbat străin? Să crezi în promisiunile lui? Chiar crezi că te iubește? Dacă ar fi fost așa, lucrurile erau simple: îngtre voi ar fi fost o legătură emoțională, fizică și spirituală puternică, ambii ați fi recunoscut asta, el s-ar fi despărțit și s-ar fi căsătorit cu tine imediat. Fără a-ți permite să te umilești cu statutul de amantă. Dar nu se întâmplă asta, nu-i așa?

Chiar și dacă ți-a reușit să-i desparți, crede-mă: nu e pe mult timp. Fiecare femeie care a „furat” bărbatul altei femei va simți pe pielea ei legea bumerangului. Gândește-te, oare el merită reputația ta, autoaprecierea, tinerețea, timpul, viața? Aceste lucruri nu le poți întoarce, chiar dacă ai avea toți banii din lume.

Fă concluzii, te rog, fă concluzii corecte!

Sursa :