De ce încă mai ești o femeie singură: 7 motive spuse de un bărbat

Strigi, suferi, plângi în pernă toată noaptea și crezi cu tărie că toți oamenii din jurul tău sunt răi cu tine… De ce încă mai ești o femeie singură?

Ești singură pentru că suferi

Vezi în jurul tău o mulțime de femei care suferă. Femei care merg cu capul plecat, resemnate. Pe chipul lor se citește tristețea, suferința, durerea… Chiar și cele mai frumoase femei devin astfel atunci când suferă. Fie că le-a părăsit iubitul, fie că li s-a rupt unghia sau că pur și simplu afară plouă.

Femeile care suferă își doresc ca o nouă relație în viața lor să fie și ultima, de aceea sunt mereu posomorâte. Dar nu știu sau nu înțeleg că în viață există destul de multă mizerie. Dacă nu vor învăța să iubească fiecare moment luminos, așa și vor rămâne singure în spatele acestui perete sumbru.

Există bărbați care vor încerca să spargă acest zid și să pătrundă în inima ta. Însă dacă se vor confrunta cu această reticență din partea ta, nu vei avea vreo o șansă să nu mai fii singură. Sarcina ta în această viață este să te asiguri și să supraviețuiești tuturor problemelor.

Ești singură pentru că ceri prea mult

Bărbații se simt ca niște mașini de curse. Atunci când comunică cu o femeie, au impresia că foarte curând vor primi o listă lungă de cereri, dorințe. De aceea bărbații au devenit pretențioși și nu mai sunt atât de entuziasmați de o femeie care arată bine. Ei nu mai vor să fie ca un șoarece pentru experimente.

De aceea devine ridicolă situația când o femeie de 20 de ani se consideră a fi un dar ceresc doar pentru că are cele mai frumoase picioare sau cel mai frumos zâmbet. Bărbații își doresc de la tine corectitudine, comunicare interesantă, dar nu cerințe exagerate. Ești gata să rămâi fidelă chiar și în cele mai dificile momente sau la cel mai mic indiciu de neînțelegeri vei fugi?

Ești singură pentru că vrei foarte mult să te căsătorești

Doar după o oră de comunicare în mintea ta se începe a aranja mobilierul pentru noua voastră casă sau alegi farfuriile pentru bucătărie. Planificarea excesivă pentru viitor aduce nu doar melancolie, ci și frică. Încerci din toate puterile să-ți egalezi existența, dar încă nu ți-ai dat seama dacă vă plac aceleași filme, cărți sau lucruri în general.

Planul tău este să te căsătorești și nu te mai interesează nimic. Începi să te întrebi de ce bărbații fug de căsătorie… Pentru că picioarele lungi nu sunt un indicator al fericirii, căci un bărbat vrea să fie cu o femeie cu care să-i fie ușor, interesant și să se bucure de acest proces. Viața este prea scurtă ca să încerci să planifici totul cu precizie.

Ești singură pentru că complici lucrurile

Bărbaților le place complexitatea și profunzimea, dar îi sperie orice complicare a lucrurilor, atunci când tu alergi ba la psiholog, ba la astrolog, ghicitori sau prieteni… Nu preface totul în tragedie atunci când nici nu este cazul. În loc să faci acest lucru, ar fi preferabil să faci ceva util, să încerci să te înțelegi pe sine. Nu complica lucrurile și nu îl lipsi pe partenerul tău de dorința de a se bucura de lucrurile simple. Orice mișcare este acoperită de gânduri, iar acestea au greutate. Nu te îneca singură pe sine în lumea ta interioară.

Ești singură pentru că ești naivă

Dacă îți vezi prietenele în blănuri noi, îți dorești și tu. Dacă le vezi pe ele pe o insulă pustie, vrei și tu acolo. Nu transforma gândurile tale și mintea ta într-o copie. Nu sta în mediul online în loc să citești o carte sau un articol util. Nu fi plină de ură, de resentimente față de bărbați. Lucrează asupra ta și vei vedea rezultate uimitoare.. Prostia este atotcuprinzătoare: începe cu privirea, cu mintea și se reflectă apoi în comportament. Bărbații nu iubesc astfel de femei.

Ești singură pentru că nu vrei să te dezvolți

Foarte multe femei încetează să se mai dezvolte odată ce se căsătoresc, dar încep să aibă foarte multe cerințe față de bărbatul ei. Pentru multe femei, totul se oprește odată cu maternitatea. Ideea nu este doar în atenția în exces față de copil, ci în gradul de neglijare a femeii față de sine.

Ceva se oprește în interiorul tău odată cu căsnicia, maternitatea. Singurul interes este casa, viața, copiii. Tinerețea și frumusețea părăsește coexistența ta, lăsând doar un vid de nimic, o plictiseală. Nu este nimic mai plăcut decât să vezi femeia iubită cum rămâne îndrăgostită de sine, de viață chiar și după zeci de ani de căsnicie. Bărbații își doresc să vadă alături o femeie care trece cu seninătate prin viață.

Ești singură pentru că nu știi să iubești

Probabil ești femeia care nu este dispusă să ofere iubire, ci doar s-o primească. Crezi că doar vei suferi de pe urma singurătății, a vieții fără dragoste. Bărbatul are nevoie de o casă unde să se simtă comod și bine. Miezul acestui bine să fie femeia iubită. Nu are nevoie de sushi sau risotto, poate fi o mâncare făcută în doi sau comandată, principalul este ca el să fie iubit și înțeles de femeia sa.

Dacă vei ști să asculți, să iubești, să fii atentă cu bărbatul din viața ta, va fi cel mai important lucru pe care îl vei face. Bărbatul are nevoie de relaxare, de momentul când știe că poate lăsa după ușă nervii, ziua proastă pe care a avut-o la serviciu și va primi acasă acea afecțiune și liniște de care are nevoie. Fii femeia care să-i poată oferi bărbatului iubit toate aceste lucruri și veți fi cei mai fericiți.