De ce fetele bune suferă şi sunt uneori folosite, deşi nu merită asta

Fetele bune adesea sunt folosite, pentru că s-au obișnuit să ofere. Dacă-i scrii unei fete bune, se va grăbi să-ți răspundă imediat. Dacă o suni la miezul nopții, . Dacă îi ceri ajutorul, te va ajuta din toată inima.

Odată ce ai găsit calea spre inima ei, va fi gata să facă totul pentru tine. Îţi va da totul, chiar mai mult decât poate oferi.

Fetele bune sunt folosite, pentru că se atașează uşor. Ele nu cred că e potrivit să te întâlnești cu mai mulți bărbați, pentru a-l alege pe cel mai bun. Așa că se întâlnesc doar cu unul, căruia îi oferă fidelitatea, fericirea și iubirea.

Dacă o fată cu inimă bună flirtează cu tine, dacă merge la întâlniri, atunci ea este interesată să creeze ceva cu adevărat important. Ea îşi imaginează viitorul alături tine și speră că dragostea voastră va fi veșnică.

Fetele bune sunt folosite pentru că sunt romantice. Detaliile și mărunțișurile sunt foarte importante pentru ele. Dacă îi aduci flori, o să se gândească la asta o săptămână. Ea se va îndrăgosti la nebunie de tine.

Ea nu va fi supărată că faci lucrurile greșit, ea va remarca doar lucrurile bune. Te va ajuta și îți va susține tentative de a te realiza.

Fetele bune sunt folosite, pentru că văd doar ceea ce este bun în oameni. Chiar dacă eşti o persoană rea, îţi va oferi un milion de șanse. Atunci când îți vei cere scuze, te va crede.

Fetele cu inimă bună simt durerea de la una şi aceeași persoană, iar şi iar. Ele cred că oamenii se pot schimba, că viitorul poate fi mai bun decât trecutul, că dragostea poate învinge totul.

Fetele bune sunt folosite, pentru că au inima larg deschisă. Ele știu că dragostea este un risc, însă și-l asumă din prima clipă.

Fetele bune sunt gata să suporte durerea, dacă asta înseamnă că într-o zi vor găsi dragostea pe care o merită.

Prețuiește femeia de lângă tine, poate ea este cel mai bun om pe care l-ai întâlnit în viața ta. 

Source :