fb

De ce femeilor empatice le este uneori atât de dificil să găsească un bărbat bun

Femeile empatice sunt cele mai minunate ființe umane. Dar cu toate acestea, ele sunt și extrem de complicate.

Nu toți bărbații sunt destul de competenți pentru a le face fericite și pentru a se bucura de ele în calitate de parteneră.

Iată 10 motive de ce relația cu o femeie empatică poate fi foarte dificilă:

1. Ele nu dau o importantă prea mare fizicului partenerului. Primordial, pentru ele este compatibilitatea emoțională cu un bărbat.

2. O femeie empatică niciodată nu va renunța la libertatea ei. Dacă o vei constrânge într-o relație, ea te va părăsi.

3. Ele au o viziune clară asupra lucrurilor pe care și le doresc. Din această cauză ele vor avea așteptări ca partenerul să i le satisfacă.

4. Sunt foarte curioase. Însă pe partenerii lor îi poate obosi întrebările intermitente.

5. Femeile empatice nu își vor pierde timpul cu educația sentimentală a partenerului. Ele au nevoie de un bărbat care cunoaște ceea ce simte și știe cum să își direcționeze trăirile.

6. Ele nu sunt superficiale, mai ales când trebuie să își demonstreze emoțiile. Într-o relație, ele își vor da frâu liber sentimentelor. Problema este că nu toți bărbații se simt confortabil în aceste condiții.

7. Ele preferă relație de durată, dar este dificil să găsești un bărbat care este de acord să își asume responsabilități și obligațiuni.

8.Femeile empatice se vor înconjura de oameni în care vor avea încredere necondiționat. Câteodată se vor comporta chiar prea naiv.

Advertisement

9. Ele pot delimita răul de bine, dar sunt prea complexe ca să fie înțelese.

10. O femeie empatică va fi recunoscătoare pentru tot ce are. Unii bărbați vor considera însă această atitudine irațională.

Source :

cluber