fb

De ce femeile pleacă de lângă bărbații pe care îi iubesc

Deși într-o relație pot fi situații diferite, există un adevăr simplu, pe care trebuie să îl cunoască bărbații: femeile pot pleca de lângă bărbații pe care îi iubesc.

Pentru ele asta e complicat. Gestul le rănește inima. Totuși, își adună ultimele puteri și pleacă. Sunt motive și motive de ce ele fac asta, însă cel mai important dintre ele ar fi: femeile pleacă, pentru că bărbatul nu este alături. 

El lucrează, joacă fotbal, privește televizorul, merge la pescuit… și lista poate continua. Nu este un bărbat rău. E un tată bun. El aigură familia. El este cald și uneori glumește. Dar tot el percepe femeia ca ceva care îi aparține.

Dragi bărbați, puteți să vă supărați, dar este un adevăr pe care îl invocă psihologii și avocații în timpul procedurilor de divorț. Femeia nu este proprietatea voastră. Trebuie să o meritați. În fiecare zi, în fiecare clipă. 

Atunci când i-ai cucerit inima, ai fost alături. Ai încercat să o faci să se simtă importantă. Dar ea are nevoie de asta și acum. Ea vrea să vorbească cu tine despre ce este important. Vrea să simtă că o înțelegi. Nu doar să dai din cap. Nu să o liniștești.

Ea vrea să o simți. Vrea să-ți simtă pasiunea. Nu pasiunea atunci când faceți sex, dar pasiunea că pur și simplu ești alături. E cel mai atractiv moment.

Dacă ai pierdut asta în timp, care este motivul? Unde s-a pierdut totul? Caută. Adu-ți aminte. Atunci când o privești, cât de profund o înțelegi?

Ești ocupat. Nu ai timp de momente pe care le consideri prea siropoase. Dar uneori e suficient și 5 minute, dar petrecute corect împreună.

Ascultă și înțelege. Vei simți cum se va schimba totul.

 

 

Source :

4thebest