De ce femeile își mint bărbații

Este știut că mințim cu toții. Fiecare din noi a mințit pe cineva într-un anumit moment. Există unele persoane pe care nu putem sau nu vrem să le mințim, dar uneori situația te impune să o faci. Sunt momente în care femeile își mint iubiții nu pentru că sunt mincinoase, ci pentru că situația este incomodă. Dar, se poate întâmpla ca a doua zi să le spună adevărul. Totuși, de ce femeile își mint bărbații chiar dacă nu vor să o facă?

Dacă o femeie îți spune că ești cel mai bun, înseamnă că simte cu adevărat. Pentru că sunt anumite cuvinte pe care femeile nu le spun tuturor și pentru că ele nu au încredere în fiecare atât de mult cum are probabil în tine. Și totuși, unele cuvinte pot suna a adevăr și pot fi false în același timp.

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegi este că, dacă prietena te-a înșelat, nu înseamnă că nu mai merită încrederea ta. Doar ascultă-i motivele, poate există unul întemeiat de ce a făcut-o. De ce mint femeile?

  1. Îi este frică să te piardă

Dacă îți spune că ești cel mai bun, înseamnă ca o simte. Sau de teamă că ți-ar putea spune un adevăr amar și de teamă că te-ar putea pierde, ea alege să te mintă. Te minte frumos. Cel mai amuzant este că nu poate să îți ascundă adevărul prea mult timp, demonstrându-ți cât de greu i-a fost să îți spună o minciună.

  1. Te-ai putea înfuria

Și tu ești responsabil pentru această minciună, dacă ești o persoană care se enervează repede, nu contează dacă motivul merită sau nu. Prin urmare, se gândește că adevărul te-ar putea înfuria sau ai crea o ceartă.

  1. Ți-ar putea strica ziua

Dacă crede că orice detaliu și orice cuvânt te poate îngrijora sau după ce asculți poți deveni deprimat, atunci există încă un motiv pentru care ar alege să te mintă. De dragul tău, va suporta durerea de una singură.

  1. Pentru că te poate face gelos

Acest motiv nu este unul grav, ci destul de amuzant între doi oameni. Nimănui nu-i place să-și împartă cel mai bun prieten, nici tu, nici prietenul tău. Abia aici începe distracția. Ar putea să-ți spună că vorbește cu un băiat și să înceapă să-l laude în fața ta doar pentru a te face gelos și partea bună este că mereu ești. Deci, misiunea ei este realizată.

  1. Pentru a te proteja de durere

Dacă ea crede că ceva ar putea să te deranjeze, atunci îți va ascunde adevărul doar pentru a preveni să fii rănit. Nu va fi un beneficiu pentru ea, dar pentru tine.

Încă mai credem că o relație adevărată, fie că este vorba de prieteni sau de cuplu, nu ar trebui să includă minciunile. Dacă prietena ta cea mai bună te-a amăgit, mai întâi ascultă-i motivele și încearcă să o înțelegi. Și dacă ești fată și l-ai mințit, ar fi timpul să-i spui adevărul.

Foto: yourtango.com

A apărut în original pe: thisrelationship.com