De ce femeile de 30 de ani trebuie să-și iubească atât de mult vârsta

Atât de multe femei ajung la vârsta de 30 de ani, simțindu-se amenințate de ritmul mult prea rapid al vieții, dar și de tinerețea lor, care lent, dar sigur – dispare. În realitate, însă, această vârstă ne aduce mult mai multe beneficii, decât dezavantaje. Anume despre asta vom relata aici!

Iată câteva motive incontestabile, de ce femeile de 30 de ani trebuie să-și iubească atât de mult vârsta:

La 30 de ani acumulezi suficiente deprinderi utile, pentru a duce o viață independentă și satisfăcătoare. De-acum nu mai ești o domniță confuză de 20 de ani, care încă nu cunoaște atât de multe despre viață, dar căreia i se cere să fie adultă și rațională în tot ce face. Acum chiar ești adultă, rațională și independentă, iar conștientizarea acestui lucru înaripează!

La 30 de ani îți cunoști, cu siguranță, identitatea, dorințele și necesitățile. Nimeni nu-ți mai poate spune cine ești cu adevărat. Nici mama, nici partenerul și nici șeful nu are această forță asupra ta. Doar tu ești stăpâna propriei vieți. În sfârșit ai înțeles asta.

La 30 de ani alegi tot ce e mai bun pentru tine. Odată ce ți-ai conștientizat valoarea lăuntrică nu vei mai accepta lucruri și oameni necalitativi în viața ta. Acum filtrezi cu grijă fiece element nou al vieții tale, analizându-i autenticitatea, utilitatea și calitatea.

La 30 de ani înveți importanța timpului. Într-adevăr, de-acum îți dai seama că omorând timpul, timpul te omoară pe tine! Prioritatea ta de bază e să-l menajezi, dăruindu-l doar oamenilor și activităților, care îl merită cel mai mult. Tu nu mai vrei să-l pierzi pe oricine. Și bine faci.

La 30 de ani înveți să ai grijă de tine. Și o faci nu doar pentru că știi că dacă nu tu, atunci nimeni altcineva nu o va face. O mai faci și pentru că o meriți și știi de asta.

După atâtea prin care ai trecut și prin care urmează să treci, înțelegi cât de valoroase sunt acele clipe rare în care ești profund conectată de femeia din tine, îngrijindu-te, dar și luând deciziile corecte (chiar dacă nu neapărat plăcute) pentru tine, și le prețuiești până la stele și înapoi…

La 30 de ani ești tânără, frumoasă, inteligentă și puternică. Ce altceva ți-ai mai putea dori de la tine? ?

Daniela M.