fb

De ce femeile considerate sensibile, în realitate sunt cele mai puternice

Cei care supravieţuiesc încercărilor grele din viaţă au un mare avantaj: rezistenţa. În femeile cu sufletul rănit se ascunde un potenţial imens. Unii onsideră în mod greşit că astfel de femei sunt atât de sensibile. De fapt, ele sunt cele mai puternice dintre toate.

Când cineva jignește o femeie, dar nu reuşeşte să o frângă, va înţelege într-un final că a pierdut.

Ea e femeia care se va întoarce cu sete de viaţă, chiar şi cu ultimile puteri.

A fost în iad şi s-a întors mai puternică. 

E femeia care a fost trădată, dar a supravieţuit mereu. Chiar dacă uneori a fost nevoită să depună eforturi incredibile pentru a-şi atinge scopurile. 

Ea luptă pentru fiecare picătură şi iubește viața aşa cum alţii nici nu au visat.

E femeia care a luptat pentru dreptul de a fi ea însăşi, dreptul de a trăi aşa cum vrea şi cum simte ea.

E femeia care nu a fost alintată cu vorbe frumoase. A trebuit să lupte pentru propria apărare şi pentru tot în ce a crezut. 

E femeia care ştie să supravieţuiască oricăror greutăţi.

E femeia care emană lumină. Ea îşi cunoaşte bine care sunt avantajele și neajunsurile personalității ei şi ştie cum să le împletească armonios cu libertatea, creativitatea, imaginaţia şi independenţa sa. 

Ea a cunoscut toată cruzimea şi nedumerirea de care oamenii sunt capabili. 

A avut multe motive să renunţe, să nu mai creadă în altcineva şi nici în propria persoană. Dar nu a cedat. A reușit să păstreze credința în sine însăşi. În ea trăieşte un suflet de regină. 

Nu există o femeie mai motivată decât cea căreia i s-a spus constant că nu este capabilă de nimic. Cicatricile pe care le are au devenit pentru ea o sursă de energie incredibilă.

Ea a devenit capabilă de orice.

Chiar să se folosească de propriile răni şi cicatrici pentru binele său. Nimeni nu crede că, în interiorul acestei femei există mult mai multă putere decât în mâinile celor care au încercat să o pună la pământ. 

Ea ştie că poate să creeze o nouă lume, ea ştie că are dreptul la fericire.