De ce femeia ideală este de fapt o femeie cu neajunsuri

Nimeni nu este perfect – toată lumea are neajunsuri. Singura diferență este cât de exact oamenii sunt capabili să-și accepte neajunsurile și cât de mult își pot înțelege propria personalitate. Dacă o persoană își dă seama cu ușurință de toate acestea, atunci ea se poate dezvolta cu ușurință.

Este firesc să avem neajunsuri. De fapt, întreaga lume este imperfectă și suntem ceea ce suntem. Viața continuă în ciuda tuturor acestor lucruri. Căci, despre ce fel de evoluție am putea vorbi dacă nu ar exista neajunsurile? Nu ar exista nici greșeli, nici lecții învățate, nici inovații.

Un neajuns nu este altceva decât o abatere de la perfecțiunea inexistentă pe care au inventat-o tot oamenii. Aceste diferențe și dezavantaje fac ca fiecare din noi să fie unic în felul său, cu propria personalitate și frumusețe. Anume cele mai atractive femei din lume sunt și cele mai imperfecte.

Dar acest lucru nu le împiedică să rămână cele mai frumoase, mai unice și mai inteligente în felul lor. Ele sunt cele care au dat lumea peste cap secole întregi și vor continua să o facă atât timp cât credem în așa ceva.

De foarte multe ori, ne aducem aminte de lucruri specifice și oameni care se evidențiază din mulțime, care nu se estompează pe fundalul vieții ca majoritatea oamenilor.

Oamenii se obișnuiesc rapid cu lucrurile din jurul lor.

Dar adevărul este că, fără această dependență, riscăm să trăim într-o stare de stres și disconfort. Începem să ne obișnuim să lăsăm mintea să se odihnească și ne concentrăm pe alte aspecte ale vieții noastre. Dar, uneori apare cineva nou în mediul nostru, cu care experimentăm noi emoții.

Aceasta poate fi o femeie interesantă: ea atrage prin aspectul său, prin modul de conversație, modul de gândire, îmbrăcămintea, zâmbetul, obiceiurile și chiar felul în care bea cafea. Uneori, se întâmplă ca ea să nu-și poată alege ceva din cauza la prea multe opțiuni.

Alteori se pare că mereu eșuează. Și trebuie să o mângâi, să o săruți și să-i spui că totul va fi bine. Uneori, ea îți frânge inima pentru că nu-și poate lua un angajament și nu te apreciază. Este posibil să nu fie pregătită emoțional pentru o relație serioasă. Oricum ar fi, aceste defecte o fac să fie de neuitat.

Cu cât are mai multe neajunsuri, cu atât este mai probabil să șocheze lumea. De fapt, noi toți suntem o lume țesută din obiceiuri. Cu toții suntem doar niște oameni care se luptă să ne menținem realitățile actuale. Nu ne place schimbarea și ne este frică de deciziile necunoscute și ambigue care duc aproape întotdeauna la necunoscut.

Neajunsurile sunt bune atât timp cât ne aparțin.

S-ar putea să trăim într-o stare de negare pe termen lung, dar indiferent dacă le acceptăm sau nu, știm că ele sunt. Suntem deja obișnuiți cu realitatea pe care defectele o modelează.

Încearcă să lași în viața ta o femeie cu neajunsuri și vei rămâne fără cuvinte. Poți cădea într-o stare de confuzie și entuziasm, pentru că te lași deschis către un alt mod de viață și o realitate necunoscută care a existat în fața ta în tot acest timp. Defectele duc la alte defecte.

Dacă cineva ar cere să descrii femeia viselor tale într-un singur cuvânt, poate că acesta ar fi: „fermecătoare”. Singura modalitate de a proteja un atașament este de a face o persoană să gândească, să o deruteze constant și să o mențină într-o stare de intrigă și dorință de a cunoaște mai bine pe cineva.

Acest lucru funcționează foarte bine pentru bărbați. Ei se plictisesc foarte repede și mereu sunt în căutare de ceva nou. Desigur, nu toți. Prin urmare, multora le pare că bărbaților le este greu să aleagă doar o femeie cu care să trăiască tot restul vieții fără să privească în urmă.

Bărbații nu au nevoie de toate femeile din lume, dar niciodată nu încetează să le dorească. Dacă vei găsi o femeie cu neajunsuri, ea poate fi cea pe care ai căutat-o toată viața. Femeia cu neajunsuri nu se teme să facă lucrurile diferit, să gândească diferit și să fie diferită.

Ne naștem cu anumite neajunsuri

Foarte mulți dintre noi încă se mai tem să accepte realitatea din care fac parte. Unele neajunsuri sunt pozitive, altele sunt negative, dar ideea finală o faci singur. Dacă ești nemulțumit de tine sau de un anumit aspect al vieții tale, schimbă acest lucru.

Lucrează asupra la ceea ce poate fi schimbat și utilizează ceea ce ai acum. Găsește femeia care face același lucru, care își acceptă realitatea și știe să-și asume responsabilitatea pentru propriile neajunsuri. Acest lucru va lăsa o amprentă puternică asupra acestei lumi tulburi.