De ce ești singură, deși ai vrea atât de mult să fii lângă cineva. 10 motive de care trebuie să ții cont

Astăzi foarte multe multe fete sunt singure. Eu, ca parte a acestei societăți conștientizez motivele, fiind la rândul meu singură. Aceasta este decizia mea. Așează-te comod și zâmbește, în timp eu îți voi spune părerea mea. Iată de ce ești singură, ca și mine.

1. Stai acasă. Dacă timpul de afară nu este perfect, cel mai bun loc de a petrece o seară de vineri este la tine în pat. Nu în oraș, unde sunt o mulțime de oameni, dar în patul tău confortabil. Din păcate, singura persoană pe care o vei întâlni aici va fi personajul principal din filmul „Anatomia lui Grey”. Sau ce privești tu?

2. Dacă ieși în oraș consumi prea mult alcool. Nimeni nu vrea să se întâlnească cu o fată care face abuz de alcool. Recunoaște, nici ție nu ți-ar plăcea acest lucru. Cu toate că, în acest caz, bărbații nu sunt atât de mult judecați. Nu e corect!

3. Îți place să tolănești în pat și nu înțelegi de ce ar trebui să-l împarți cu altcineva. De ce să alegi pe care parte a patului vei dormi, dacă el poate să fie doar al tău? În plus, speli lenjeria ta și faci curat doar în camera ta.

4. Nu ai răbdare atunci când vine vorba de lucruri mici. Într-o relație trebuie să ai răbdare și capacitatea de a face compromisuri. Iar tu nu ești interesată de asta, nu e punctul tău forte.

5. Nu ai încredere în nimeni, doar în tine. Sună a naivitate? Dacă curierul îți aduce comanda în două ore, pe când ar trebui să ți-o aducă în 46 minute… Despre ce să mai vorbim? Cum poți avea încredere în cineva, dacă nimic nu este stabil în această viață.

6. Ai un program prea încărcat și nu-ți poți permite o relație. Te duci la muncă, apoi la sala de sport, iei masa, fumezi o țigară și în cele din urmă pleci la somn. Nu ești sigură că prietenul tău ar face față.

7. Nu dorești să petreci timpul liber cu prietenul tău. Până la urmă, aceasta e o plăcere. Nimeni nu-ți judecă obiceiurile. Nimeni nu vrea să te schimbe.

8. Nu știi ce faci mai bine: gătești sau faci curat? De ce să aranjezi patul dimineața, dacă seara tot acolo te întorci? Unde trăiesc oamenii care înainte să plece la muncă fac curat? Știi doar cum să comanzi mâncare acasă. Toate celalte treburi casnice nu sunt pentru mine.

9. Cerințele tale într-o relație sunt diferite de cele standard. Cauți beneficii. Dorești ca altcineva să-ți plătească masa în restaurant, taxiul și să-ți ofere cadouri de sărbători sau la ziua ta de naștere.

10. Exagerezi prea mult. Este prea scund sau prea înalt. De ce îți scrie prea multe mesaje sau de ce nu-ți scrie des. Crede că, noi, femeile trebuie să avem în creier un dispozitiv care să răspundă calităților perfecte a unui bărbat ideal. Dar, pentru că nu există mă voi dedica altor lucruri.

E prea scund, e prea tânăr, e prea deștept. Bla bla bla. Stereotipuri, frici, așteptări exagerate, neînțelegeri… Toate duc la izolare și, firește, la singurătate. Dacă vrei să fii cu cineva, fii. Dacă vrei să fii singură, fii. Dar acceptă acest lucru. Ia-o ca o parte temporară din viața ta. Și niciodată nu uita de tine.

Source :