fb

De ce este atât de important ca femeia să fie mereu îngrijită!

La început voiam să scriu că este important ca femeia să fie frumoasă. Apoi m-am gândit la cuvântul „frumusețe”  și am înțeles că sensul acestuia nu este întotdeauna interpretat corect. Adevărul este că alegerea de a fi ,,frumoase”, sau mai bine zis – potrivite pentru un anumit standard social, ne aparține. Îngrijirea însă este un concept cu totul aparte. Despre asta vorbim aici!

Corpul nostru este o casă, în care trăiește sufletul nostru. 

Cine este femeia îngrijită? Pentru mine este femeia care are grijă de aspectul ei exterior și care de cele mai multe ori arată bine. Poți remarca o asemenea femeie după acuratețea manichiurii, după pielea proaspătă a feței sau după aroma ce o însoțește.

Să arăți bine înseamnă să lucrezi la acest aspect, în fiecare zi. Dar mai e și o activitate plăcută pentru o femeie. Știu femei care nu dau o importanță prea mare aspectului exterior. Pentru ele să fii deosebită este o însușire bună doar de sărbători sau la evenimente speciale.

Îmi este trist să știu de argumentele pe care acestea le prezintă, în favoarea aspectului lor incorect. De obicei se plâng pe lipsa de timp. „Vai, sunt atât de ocupată” – va spune ea. „Atâtea activități, atâtea sarcini. Nu am timp pentru mine!

Alte femei, care au timp mai mult la dispoziție, se plâng pe lene și lipsa de cunoștințe: nu știu cum să aibă grijă corect de ele. Apoi, se îndoiesc de importanța grijii față de propria persoană.

De ce este important? Atunci când femeia face ceva pentru a arăta frumoasă, ea în primul rând demonstrează că se respectă. Si ai grijă de corpul tău, de sănătatea și frumusețea ta demonstrează că te iubești, că te apreciezi. Corpul nostru este casa în care trăiește sufletul, corect? În această casă totul trebuie să arate impecabil.

Cel mai important lucru: atunci când femeia știe că arată bine, i se schimbă dispoziția, starea interioară. Ea simte o ușurință și are mai multă încredere în propriile forțe. Ea zâmbește și lumea îi zâmbește înapoi.

Doamne și domnișoare. Încercați să vă iubiți mai mult. Oferiți-vă măcar o oră pe zi, timp în care să aveți grijă de voi. Bărbații de lângă voi vor fi doar recunoscători. Copiii vor fi fericiți, știind că mama lor arată bine și este fericită.

Promiteți-vă să faceți ceva în acest sens, fie că e vorba de o mască pentru față, manichiură, o coafură nouă sau un simplu machiaj. Suntem femei, deci haideți să fim frumoase!

Source :