De ce el vrea atât de mult să se întoarcă la tine

Vine o zi, când omul la care țineai atât de mult reaparare în viața ta. Poate că este un moment neașteptat, sau poate că în sinea ta ai știut dintotdeauna că acest eveniment se va întâmpla. El vine din nou alături, spunând că vrea să fiți împreună.

Firește, dacă a contat pentru tine, dacă ai iubit sincer, nu vei rămâne indiferentă la intenția sa. Inima îți va bate cu putere, toate amintirile își vor amplifica starea, gândurile tale vor zbura către el. Totuși, nu uita că motivele pentru care el vrea să se întoarcă sunt diferite.

Cel mai sincer și important motiv ar fi că își dorește cu adevărat o nouă șansă. A avut timp să se gândească la despărțirea voastră, a conștientizat valoarea relației, și-a asumat greșelile făcute, a înțeles ce nu a funcționat.

Acum vine alături de tine cu cele mai sincere intenții, vrea să construiască, să demonstreze că are rost. Nu mai joacă roluri, nu se mai preface, nu mai caută să fie egoist și rece cu tine. Sufletul său este plin de iubire și recunoștință.

Și-a dat seama cât de importantă ești pentru el. Poate că a fost implicat în alte relații, acolo unde nu a fost înțeles cu adevărat. Poate a avut un moment plin de revelație. Tu ești singura femeie care l-a acceptat exact așa cum este, cu bune și rele.

Acum îi este dor

Dor de felul în care se simțea alături de tine, dor de cuvintele tale sincere, dor de susținerea ta necondiționată. Îi este dor de toate momentele petrecute împreună, de felul în care îl provocai să iubească, să ofere, să vrea mai mult de la relație.

Sau poate că pur și simplu se simte singur. Tu erai garanția unei stări de liniște, femeia care îi alunga orice urmă de neîncredere, de instabilitate. Tu îl încurajai să vrea mai mult, să aibă curaj, să demonstreze, să lupte.

Tu îl făceai să se simtă important. Abia după ce a pierdut acest rol de zeu, de bărbat ideal, a simțit nevoia să recupereze totul. Doar că în spatele acestei intenții se poate ascunde o manifestare egoistă, manipulatoare.

Uneori pur și simplu este provocat să te vrea din nou aproape. Te-a văzut de mână cu altcineva, i-au spus prietenii cât de fericită ești, îți urmărește evoluția și admiră tot ce ai reușit să obții până în acest moment.

Acum nu mai ești o femeie oarecare, o variantă de rezervă. Ești o femeie independentă, optimistă, sigură pe sine, care trezește doar emoții frumoase. El vrea să facă parte din noua ta poveste, el vrea să se atașeze de acest Univers.

Contează motivul intenției sale

Contează să vrea din tot sufletul să vină alături de tine, fără a căuta să demonstreze ceva. Contează să înțeleagă cât de importantă este această nouă șansă, pentru ambii. Contează să acționeze în mod corect, pentru că altă ocazie ar putea să nu existe.

Contează care sunt și sentimentele tale, ce a rămas din acea poveste, cât de mult îți dorești să reușiți. În acest scenariu sacrificiul, manipularea, ascunderea adevăratelor intenții sau minciuna nu își au locul.

© De Vorbă cu Tine