De ce el nu îți răspunde la mesaje, potrivit semnului zodiacal

Fiecare persoană reacționează diferit la primirea unui mesaj. Uneori aștepți ore bune, chiar și zile întregi, dar fără rost. Iată de ce el nu îți răspunde la mesaje, potrivit semnului zodiacal:

Berbec

Cei din zodia Berbecului citesc mesajul, se gândesc la un răspuns, dar uită să-l trimită.

Taur

Taurii petrec mult timp scriind răspunsul lor perfect la mesaje, dar în final nu mai trimit nimic.

Gemeni

Au scris multe răspunsuri în mintea lor, dar niciunul nu le-a fost pe plac. Se gândesc foarte mult, pentru că sunt niște perfecționiști.

Rac

Racilor nu le place să trimită mesaje sub formă de text, preferând mai bine să telefoneze persoana. Așa că mai bine așteaptă suficient timp pentru a discuta.

Leu

Leii sunt distrași de spectacolul pe care-l urmăresc sau de cartea pe care o citesc. Și, într-un final, mesajul pe care doreau să-l scrie le-a zburat din minte.

Fecioară

Persoanele născute sub semnul Fecioarei menționează că ele pur și simplu nu au văzut mesajul. În caz contrar, ar fi trimis un răspuns imediat.

Balanță

Cei din zodia Balanței sunt mereu ocupați să trimită răspunsuri la un milion de mesaje. Inbox-ul lor este plin, deci ei mereu scriu mesaje.

Scorpion

Scorpionii răspund când au ei chef, iar dacă nu-l au, nici nu se stresează să răspundă, chiar dacă e un mesaj mai urgent.

Săgetător

Ei sunt cei ocupați cu alte chestii acum, nu au timp de scris mesaje. Preferă să se bucure de viață, decât să stea cu ochii în telefon.

Capricorn

Capricornii sunt foarte ocupați cu munca lor și nu au timp nici pentru prieteni. Pentru ei, cariera este pe primul loc.

Vărsător

Cei din zodia Vărsătorului nu vor să piardă timpul și cred că sunt deranjați cu mesaje la momentul nepotrivit. Ei cred că dacă vor răspunde, vor deranja prea mult.

Pești

Peștii nu răspund la mesaje pentru că sunt prea ocupați să analizeze cuvintele. Încarcă să-și dea seama exact ce a vrut să li se spună în mesajul pe care l-au primit.