fb

De ce după 40 de ani este mult mai dificil să-ţi găseşti sufletul pereche

În tinereţe e pasiune, hormoni, fiorii primilor întâlniri. După 40 de ani este mult mai dificil.

„Nu am 16 ani, nu e primul bărbat din viaţa mea” – vei gândi, deci o lună îl vei refuza, să nu creadă că te poate cuceri atât de ușor. Dacă nu este egoist, îți va face cadouri. Apoi vor urma cine le restaurant, expoziţii de pictură, discuţii despre poezie.

Dacă este un bărbat bun, poţi merge la el în vizită. Imediat vezi urmele femeii care a stat la el, chiar dacă bărbatul crede că nimic nu-i mai amintește de ea. Tu neapărat vei găsi ceva.

Imediat începi să-ți faci scenarii. Fosta îl va suna și-i va spune: „Dragă, am o problemă, vino şi mă salvează”. Vlad nu va rezista şi se va duce, apoi îți va spune că o mai iubește pe ea. Deci trebuie să fii foarte atentă.

Apoi continui să analizezi. Sub pat, câteva şosete nespălate. Înseamnă că s-a obișnuti ca cineva să aibă grijă de el. Nu se descurcă singur. Nu va putea întreține o viitoare familie.

Dacă-i găsești și trusa medicală, vezi că are tot felul de medicamente. Totul devine clar: are stomacul bolnav, inima slabă și probabil abia e începutul. Trebuie să fugi cât mai repede de acolo.

În asemenea situații, nu le poţi prevedea pe toate. De aceea, persoanele trecute de 40 de ani aleg să se întâlnească la hotel.

Cum să-ţi faci o familie? Ambii experimentaţi, ambii atenți la toate detaliile. Fără mister de ambele părți.

Totuşi, te gândești: dragostea există. Atunci ți-e indiferent de şosete, de trusa medicală, de toate. Iar lui îi este indiferent de crema anticelulitică şi de sutienul tău cu bureţi.

Nu cred în dragostea de la 18 ani, cred în iubirea de la 40 de ani. Nu e cazul să explic de ce.