De ce dragostea neîmpărtăşită doare atât de mult – răspunsuri sincere pentru sufletul tău

Aceasta e iubirea care nu promite nimic frumos, dimpotrivă – îţi reaminteşte despre ceva ce niciodată nu va prinde viaţă.

Uneori iubirea este cel mai sublim lucru în univers, alteori e ceea ce răneşte cel mai profund.

E uimitor cum un singur lucru poate stârni emoţii atât de paradoxale. Dar anume acest fapt face dragostea un sentiment atât de unic şi frumos.

Când ne gândim la iubire ne imaginăm un lucru extrem de plăcut şi incomparabil. Ceva ce ne facem să apreciem viaţa mai mult.

Din păcate însă, există și alt tip de dragoste – mai sumbru, mai trist. Acest gen de sentiment apare atunci când iubești sincer și puternic pe cineva, dar nu puteși să fiți împreună.

Iubirea unilaterală îți vorbește despre o relaţie care nu va avea loc niciodată. Ea te consumă moral şi spiritual.

Uneori, chiar şi oamenii care se iubesc reciproc au parte de o dragoste nefericită. E un adevăr extrem de trist, totuşi real.

Adevărul e că iubirea în sine nu este suficientă. Toate poveştile şi filmele pe care le vizionăm mint, ele sunt pură ficţiune. Iubirea niciodată nu este suficientă, pentru că ea nu este raţională.

Când se ajunge la subiectul afecţiunii romantice, trecutul este un element ce nu poate fi eliminat. El ne urmăreşte tot timpul.

Mereu aştepţi ca cineva să ocupe acel loc rănit din inimă. Din păcate, acest lucru nu ne garantează fericirea.

Sursa :