De ce bărbaților le este frică de femeile frumoase?

Într-adevar le este. Se tem sau se simt intimidați! Și astfel ei renunță să stea în preajma unor astfel de femei.

Frica de a fi  refuzat

Văzând frumusețea unei femei, cel mai probabil nici nu va încerca să facă cunoștință – el se consideră nedemn de ea, neîngrijit, astfel autosugerîndu-și refuzul din partea ei. Cu toate acestea, psihologii vorbesc despre o altă statistică: femeile frumoase suferă mai mult din singurătate și visează la cineva iubit.

Frica de a fi în centrul atenției

 Femeile frumoase mereu, în orice loc, la orice oră și în oricare haine atrag atenția celor din jur. Bărbații de regulă nu iubesc prea multă atenție, de aceea de la bun început refuză relațiile cu femeile frumoase: atenția pe care ele o primesc se va trage și asupra lor.

Frica de a rămîne în umbră

 De obicei, femeile frumoase sunt și femei de succes. Bărbații prin natura lor sunt ambițioși și uneori invidioși. Rar când un bărbat acceptă să fie în umbra succesului unei femei frumoase. De aceea, renunță la ea.

Frica de a nu fi suficient de bun în pat.

Există un stereotip: prin patul unei femei frumoase au trecut zeci de bărbați, aceasta fiind mai experimentată. Atfel, bărbaților le este frică că nu vor reuși să impresioneze. Concluziile vin de la sine: perfecționează-ți abilitățile și nu da crezare bârfelor.

Frica de a nu fi compatibili

Prințesele se căsătoresc doar cu prinți, așa cred majoritatea oamenilor.  Adică, femeile frumoase se căsătorec doar cu bărbați frumoși.  De fapt, nu e așa! Dragostea e o reacție chimică complicată în organismul nostru, și nimeni nu știe care bărbat va provoca această reacție în inima unei femei frumoase.

Frica că o femeie frumoasă nu este pregătită pentru o relație serioasă

Șampanie la micul dejun, petreceri fără sfârșit și vacanțe pe Coasta de Azur sunt mai puțin importante ca orezul pregătit cu dragoste în zilele când sunteți împreună. Bărbații cred că femeile frumoase au nevoie de distracții și petreceri, iar ei au nevoie de o familie puternică. Femeile la rândul lor au obosit de nopți nedormite și muzica la volum maxim, de multe ori visul lor este de fi în brațele bărbatului iubit.

Frica că vei părea ridicol

 Pentru că arată bine, este inteligentă, are o atitudine sexy, astea sunt motivele pentru care bărbații nu riscă. Ei cred că sunt greu de cucerit iar tentativele lor vor stârni zâmbetele celor din jur. În realitate însă, inima rece a femeilor frumoase nu e chiar atât de rece. 

Indiferent de orice, iubește sincer femeia de alături și spune-i tu că este cea mai frumoasă de pe pământ!

via: flytothesky