De ce bărbaților le este atât de dor de foste? O spun înșiși bărbații!

Uneori dorul față de ființa iubită nu poți să-l înlocuiești cu nimic. Bărbații o știu cel mai bine, atunci când iubita devine fosta, lăsând în urmă o mulțime de amintiri. Și totuși, de ce un bărbat nu poate uita o femeie de care s-a despărțit? Despre asta povestesc înșiși bărbații.

1. Ea mă înțelegea cel mai bine

Știa ce-mi place și ce nu, știa de vechile mele deprinderi, mă știa așa cum sunt. Nu trebuia să-i explic multe lucruri, ea înțelegea de ce procedez așa sau altfel.

2. Cu ea era foarte ușor

Era un om pozitiv, gata să ne distrăm și să trăim aventura. Era spontană, putea să mă trezească din amorțeală. Era o nebunie, dar asta a păstrat relația interesantă.

3. Era foarte grijulie

Era un om bun în primul rând. Găteam împreună, vorbeam despre orice. Ea mă asculta, mă înțelegea. Îmi este dor cum mă alinta cu atenția ei.

4. Era rațiunea mea sănătoasă

Când îmi făceam de cap, ea mă aducea cu picioarele pe pământ. Știa cum să mă liniștească, știa că am un caracter dificil, era mereu aproape.

5. Era foarte deșteaptă

Nu-mi era rușine să o iau cu mine la multe evenimente mari, știam că va cuceri pe toți cu înțelepciunea ei. În plus, puteam discuta despre orice: despre politică, sport sau economie.

6. Era sinceră

Nu era mereu de acord cu mine și-mi argumenta poziția ei. Nu m-a mințit niciodată, sunt sigur de asta.

7. Mă liniștea ca nimeni alcineva

Am trecut printr-o perioadă dificilă a vieții și ea a fost mereu alături. Nu voi uita asta niciodată.

8. M-a făcut să vreau și să pot mai mult

M-a forțat să mă mut în alt oraș și să-mi iau alt serviciu. Așa am crescut și am cunoscut noi posibilități de dezvoltare. A văzut la mine un potențial mare.

Se pare că nu doar intimitatea sau formele frumoase fac un bărbat să-i fie dor de o fostă. Sunt lucruri și emoții mai importante. Sunt amintiri pe care nu le poți compara cu nimic.

Sursa :