De ce bărbații se joacă cu mintea unei femei. 8 explicații pentru un comportament imatur

Există bărbați care au pierdut controlul asupra a ceea ce se întâmplă în viața lor. Și, în loc să depună efort ca să devină mai puternici, mai siguri pe sine, ei încep să joace cu mintea femeilor. Speră astfel să umple toate golurile din inima și sufletul lor.

La începutul unei relații, tipul vorbește despre sentimentele sale, îți scrie, te sună. Dar trece puțin timp și el dispare pentru câteva săptămâni chiar. Deci, mai întâi face planuri frumoase cu tine, apoi renunță și, după câteva zile te sună din nou, prefăcându-se că nu s-a întâmplat nimic.

Când începi să vorbești de comportamentul lui, el se preface că nu înțelege despre ce vorbești. Totuși, promite să se schimbe. Desigur că el nu face nimic în acest sens, până tu nu-l anunți că te-ai săturat de toate jocurile lui, cu sentimentele tale și vrei altceva. Vrei să mergi mai departe fără el. De ce un bărbat joacă astfel de jocuri?

1. Nu știe cum să trateze o femeie.

Poate a fost crescut de un tată misogin, care s-a dezamăgit foarte tare de relațiile cu femeile și care l-a învățat să trateze femeile cu indiferență. Poate că el însuși a iubit o femeia care i-a provocat multă durere. Această experiență l-a făcut să-și schimbe părerea despre toate femeile în general.

De aceea, acum toate acțiunile lui sunt conduse de suspiciuni, de frică și indiferență. Pentru a depăși acest comportament, acest tip va avea nevoie de o muncă serioasă și îndelungată asupra sa. Probabil, și de ajutorul unui psihoterapeut.

2. Este imatur. Știe doar să manipuleze.

Unii tipi se prefac că sunt perfecți, deoarece cred că, dacă vor juca acest rol, și-l vor însuși. Un astfel de bărbat va încerca să te facă să te simți mai puțin importantă, te va forța să alergi după el. Va face toate acestea doar pentru a-și hrăni ego-ul. El crede că astfel va înceta să se simtă un eșec.

3. El nu este un bărbat împăcat cu sine

Probabil, la un moment dat, și-a dat seama că nu deține controlul asupra la tot ce i se întâmplă în viața sa. Dar, în loc să depună efort pentru a deveni mai bun, mai puternic emoțional, el începe să joace diferite jocuri cu femeia din viața lui. Vrea în acest mod să-și umple golul din suflet. Crede că, dacă te va face mereu să te simți vinovată, el se va simți mai bine.

4. Îi plac provocările.

Este tipul care se bucură mult mai mult de niște provocări, decât să construiască o relație serioasă. Vrea să vadă dacă te va putea face să te îndrăgostești de el și, de fapt, nu prea îi pasă că ar putea să-ți facă rău cu adevărat.

Un astfel de tip este încântat să afle că te gândești mereu la el și aștepți cu nerăbdare mesajul sau sunetul lui. El va încerca să te țină aproape atâta timp, cât și hrănești ego-ul. Imediat ce se va plictisi de tine, te va lăsa și va căuta o altă victimă.

5. Crede că secretele îl fac mai atractiv.

Îi plac jocurile mintale, deoarece consideră că ție anume asta îți place. El crede că, arătând indiferență sau ignorare față de tine, te vei îndrăgosti și mai mult de el. O parte din mister poate părea interesant și provocator la început, dar dacă el continuă să pară misterios după o perioadă mai mare de timp de când sunteți într-o relație, tot ce vrea el este să îți înșele mintea.

6. Nu vrea să arate că iubește prea mult.

Poate te place, dar îi este frică să mărturisească tocmai pentru a nu fi respins. Prin urmare, în loc să-ți arate cât de importantă ești pentru el, alege cea mai proastă opțiune: să ascundă de tine faptul că te place sau, și mai rău, să te facă să fii geloasă. Crede că nu va părea un prost îndrăgostit dacă începe să se joace cu tine sau chiar să găsească pe altcineva.

7. Vrea să dețină putere asupra ta.

Uneori, un bărbat are un aemenea comportament doar pentru a face o femeie să fie într-un anumit mod. Pentru el este important să țină situația sub control. Prin urmare, de câte ori vei face ceva care nu îi va fi pe plac, va începe să acționeze ciudat. Lui nu-i pasă de tine, vrea doar să demonstreze că este un super bărbat și el este cel care decide cum va fi relația voastră.

8. Are probleme de autoevaluare.

Este posibil ca în unele zile să încerce să se apropie de tine, iar în altele să se poarte ca și cum nu ai exista. Acest lucru se datorează faptului că are probleme cu încrederea în sine. Vrea o relație cu tine, dar se teme că, dacă te va lăsa complet în viața lui, va avea de suferit. Prin urmare, acest tip acționează detașat pentru a-ți demonstra că poate trăi și fără tine.