De ce are nevoie o femeie puternică pentru a se îndrăgosti de un bărbat

O femeie puternică este o sursă de admirație. Este sigură pe sine, are încredere în propriile gânduri, idei, știe cât valoarează. Își face planuri de viitor, este independentă și poate rezolva orice problemă. Este o femeie frumoasă, inteligentă, pasională.

Arată bine și are grijă de sine. Ziua unei astfel de femei începe cu planuri, proiecte, cu multe întâlniri importante. De fiecare dată reușește să facă față provocărilor. Știe că totul depinde doar de ea.

O femeie puternică știe ce vrea, știe pe cine vrea în viața ei, care îi sunt prietenii și pe cine se poate baza în cele mai întunecate momente din viața ei. Dar o femeie puternică are nevoie și de iubire.

De o iubire sinceră, curată. Are nevoie să se simtă slabă în brațele unui bărbat puternic. Are nevoie să se simtă protejată de mângâierile bărbatului drag, să simtă că o așteaptă cineva acasă, cu o îmbrățișare în momentele dificile. Are nevoie de un partener.

Secretul ei de a fi o femeie puternică, de succes, a stat în lucrurile la care a renunțat atât de mult timp: dragoste, sensibilitate, finețe. La un somn calitativ, la ieșirile adevărate cu prietenii, la o cafea savurată cu omul cel mai drag sufletului.

Au fost atât de multe zile când această femeie puternică a crezut că toate aceste sacrificii au avut un rost. Până a înțeles că uneori nu mai vrea să fie atât de puternică. Vrea să viseze frumos.

Vrea emoție, căldură

Pentru femeia puternică a venit timpul când vrea să se simtă slabă, vulnerabilă, să scape de sacrificii și să se lase iubită, admirată, dezgolită de frici, de sacrificii, de frustrări. Ea a înțeles pe cine are nevoie alături de ea.

Vrea un bărbat la fel de puternic, de un bărbat sigur de sine, inteligent și pasional în același timp. Un bărbat capabil să-i înțeleagă felul de a fi, să nu se sperie de caracterul ei. Un bărbat care să-i poată da la o parte zidurile din jurul inimii.

Ea are nevoie de dovezi constante. Vrea să se convingă că nu va suferi, că are rost. Însă, odată ce va înțelege acest lucru, va oferi tot ce are mai bun. Va oferi o iubire mare, adunată în inima ei atât de mult timp.

Ea vrea să se asigură că nu va fi trădată, înșelată, umilită. Nu va accepta niciodată să fie rezerva cuiva, una dintre opțiuni, o emoție intermediară. Ea va cere totul sau nimic. Acum sau niciodată. Dar aceste condiții au și farmecul lor.

Un bărbat matur emoțional va îmbrățișa povestea acestei femei, știind că, acționând corect, va descoperi o femeie sensibilă, caldă și empatică. Va descoperi un întreg Univers, atât de apropiat de lumea lui, atât de colorat.

Ea pur și simplu vrea să știe că totul va fi bine. Ea se va îndrăgosti de înțelepciunea unui bărbat, nu de promisiunile lui. De gesturile sale corecte, nu de statutul său. De ceea ce se întâmplă în fiecare zi, nu de un viitor incert.

© De Vorbă cu Tine