De ce am ales să mă întâlnesc doar cu persoane de vârsta mea

Când oamenii au puțin peste 30 de ani, din anumite motive, vor să se întâlnească cu persoane tinere. Atât de mulți bărbați fac această alegere: cu fiecare an aleg domnișoare tot mai tinere și mai tinere. Dar, de cele mai multe ori, aceste relații se epuizează foarte repede. Călătoria în timp este prea lungă și complicată, iar șansele sunt foarte puține…

Doar într-o relație cu persoane de vârsta ta e posibil să ai liniște, înțelepciune și pace. Viețile noastre s-ar transforma într-un haos dacă ne-am întâlni cu persoane mult mai tinere ca noi. De aceea este foarte potrivit ca să ne întâlnim cu persoane de aceeași vârstă. Femeile de peste 30 de ani sunt mature, interesante și independente.

Da, mi s-a întâmplat să mă îndrăgostesc de o domnișoară mult mai tânără ca mine. M-au atras ochii ei, frumusețea ei, privirea ei, inteligența ei. La început, totul mergea bine, chiar foarte bine.

O vreme, am crezut că am găsit femeia pe care am căutat-o toată viața. Totul a mers bine până în momentul în care am început să ne apropiem cu adevărat, să petrecem mai mult timp împreună, să discutăm și să ne deschidem sufletele unul în fața altuia. Doar că am observat că femeia din viața mea are niște trăsături ciudate și dezamăgitoare pentru mine.

Nu ne potriveam atât de mult

Am încercat să mă descurc cumva cu asta, astfel încât totul să fie minunat în continuare. Am reușit să eliminăm diferența de vârstă în stilul nostru de viață. Da, e adevărat, a trebuit să fac anumite sacrificii și să fiu cu ea la toate tipurile de petreceri pentru tineri… Ea a încercat să facă compromisuri pentru mine.

Dar ceea ce nu am reușit să facem în nici un  fel a fost să învățăm să rezolvăm cu calm și înțelepciune conflictele și contradicțiile care au apărut pe parcursul relației noastre. Aceasta, din păcate, nu este o abilitate pe care o poți căpăta peste noapte. Și am plătit scump pentru asta.

Pentru a stăpâni arta rezolvării conflictelor este necesară experiența relațiilor pe termen lung. Răbdarea și înțelepciunea vin cu anii. Dar abilitatea de a rezolva conflictele și de a ieși din ele fără mari pierderi este doar începutul. Scopul final este găsirea modalităților de a merge mai departe fără o luptă care să otrăvească relația.

Este foarte important să poți elibera persoana.

Să o poți ierta, pentru că chiar și cele mai mici certuri lasă urme în relație, care cu timpul se adâncesc. Apar certurile din orice fleac. Ancorele noastre sunt niște nemulțumiri vechi care tot ies la suprafață. A devenit clar că acesta e începutul sfârșitului. A

m decis de comun acord să ne despărțim. Știu că ea va reuși în viață: este tânără, frumoasă, carismatică și deșteaptă. Noi am fost doar două persoane care s-au întâlnit la un moment dat și am petrecut împreună o perioadă frumoasă din viața noastră.

Prin urmare, am înțeles și am ales să cunosc femei de vârsta mea. Simt că trebuie să mă întorc în locul în care ar fi trebuit să fiu mereu. Pacea și armonia domnesc aici. Și am cunoscut pe cineva. Cu femeia de aceeași vârstă cu mine mă înțeleg mereu. Nu ne aprindem și nu ne pierdem cumpătul din cauza tuturor fleacurilor.

Relația noastră o construim ca doi oameni maturi care au experiență și multe greșeli în spatele lor. Poate nu suntem perechea ideală, dar ne potrivim perfect împreună.

Sursa :