– De ce ai ales-o anume pe ea? – Nu am ales-o, ea mereu a fost omul meu. Pur și simplu ne-am întâlnit recent

Sunt oameni care vin în viața noastră într-o anumită zi, dar trăim convingerea că i-am cunoscut cu mult timp înainte. Ei au fost mereu undeva în gândurile noastre, în visurile și dorințele noastre, în inima noastră. Și atunci când îi întâlnim ne regăsim pe noi, cei de acum. Sunt oameni care ne-au urmărit o viață, ca să apară la momentul potrivit și să ne facă fericiți.

Dragostea poate fi de diferite feluri. Uneori te îndrăgostești la prima vedere, alteori construiești dragostea în timp. Uneori înțelegi rapid cine e omul tău, alteori ai nevoie de dovezi și încredere. Dar sunt și cazuri, rare de altfel, când știi cine va fi alături de tine înainte să cunoști acel om. Ai siguranța că atunci când o vei găsi pe ea, va arăta exact așa cum îți imaginezi și îți va trezi emoții exact ca cele pe care le porți în inima ta.

Găsești potrivit să aștepți în loc să trăiești ceea ce nu-ți dorești cu adevărat. Găsești potrivit să fii sigur că va veni mai târziu decât să vină acum și să nu fii fericit. Ești convins că dragostea ta e alături de tine. Dacă nu fizic, cel puțin imaginar. Și știi că acest imaginar într-o zi va prinde viață atunci când va veni ea. Atunci ți-e mult mai simplu să răspunzi la întrebări de genul: „De ce ai ales-o pe ea?” Atunci îi vei oferi toată dragostea unui om drag.

Foto: bibo.kz