fb

De ce a plecat de lângă bărbatul pe care-l iubea atât de mult…

Este o nebunie să pleci de la omul pe care-l iubești. Este imposibil!

Dar ea a făcut-o. Ar fi fost o nebunie dacă ar fi rămas. Nu o judeca. Nu arunca cu pietre. Ar trebui să te pui măcar un pic în locul ei pentru a înțelege de ce o face.

E o femeie frumoasă, inteligentă, sensibilă. Este luna plină într-o noapte rece și întunecată. Are puterea de a transforma nisipul într-o mare de stele. Este magia și dragostea în sine.

A așteptat atât de mult să-l găsească. L-a iubit mai mult decât propria viață. Dar, ghici ce? L-a părăsit.

Cu lacrimi în ochi și durere în inimă, i-a oferit libertatea. L-a părăsit, pentru că voia mai mult decât doar cuvinte plăcute. Voia mai mult decât sex minunat.

Voia să vadă fapte. Dorea să-i simtă prezența în fiecare domeniu al vieții ei. Își dorea atenție. Voia și el să-i gătească uneori, indiferent de cât de bine sau rău o face.

Voia să fie întrebată cum i-a mers ziua și ce planuri are seara. Să fie invitată la întâlniri. Să primească flori, măcar o dată-n an. Voia, pur și simplu, să trăiască. Să fie ascultată și apreciată.

Voia să fie singura și unica femeie din viața lui.

Ea – este o planetă nouă care așteaptă să fie descoperită. Dar el niciodată nu a încercat să ajungă pe acest teren și să se piardă în pădurile lui. A rămas la hotar și a decis să o privească din depărtare.

Și, cu timpul, a murit. A murit, pentru că nu a fost descoperită.

A oferit iar și iar, dar nu a primit nimic în schimb. Îi tot spunea că îi era dor – el o auzea, dar niciodată nu o asculta cu adevărat și credea că va fi acolo, indiferent de ce se va întâmpla. Știa că are nevoie de cuvinte, bani, îmbrățișări și sex bun.

Dar ea avea nevoie de un bărbat cu care își putea împărtăși gândurile și emoțiile. Un om care nu este prea implicat în cursa pentru atingerea propriile obiective, dar care observă și susține și visurile ei.

Ea are nevoie de un bărbat de la care nu se va gândi să plece. Care nu o va pune să aleagă între el și fericirea ei. Visează la un bărbat care să reprezinte fericirea.

A plecat, iar el nu a înțeles nici până acum de ce. Dar o va înțelege într-un an, doi sau zece. Se va uita înapoi și va înțelege că trebuia să o țină pe palme.

Ea îl va iubi mereu pentru acea dragoste care nu s-a transformat în relație. A încercat să salveze relația, dar totul a fost în zadar.

Îl iubea, dar a trebuit să se pună pe primul loc, cel puțin o dată. Îl dorea, dar a trebuit să plece.

A plecat pentru a se regăsi pe sine, pe cea care a pierdut-o. Își va reveni, își va vindeca rănile și va continua drumul de una singură.

A plecat, pentru a se iubi din nou pe ea, pentru a-și cunoaște prețul și pentru a transforma nisipul din nou în stea.

Și probabil, într-o zi, se va găsi un bărbat care va crea stele și ea va deveni una din ele.

Source :