De câte ori vei zâmbi astăzi fals?

Ești sigură că vrei să fii fericită? Ești convinsă că vrei să găsești dragostea adevărată? Ești decisă să nu cedezi în fața oamenilor falși și prea mici? Atunci de ce procedezi exact ca ei? De ce te schimbi la prima adiere de vânt? De ce cauți fericirea în locuri triste și dragostea alături de oameni reci? Spune-mi, de câte ori vei zâmbi astăzi fals?

Fericirea adevărată e în lucruri mici, dar care în niciun fel nu se leagă de plăceri ocazionale și minciuni aruncate în aer pentru a-ți realiza scopuri. Dragostea adevărată vine din inimă și nicidecum din dorința de a impresiona pe cineva. Împlinirea vine din regăsirea alături de cineva, nu din zâmbete false și îmbrățișări la nimereală. Astăzi e mult mai ușor să cucerești purtând măști și e mult mai greu să păstrezi fiind sincer. Și totuși, alege să fii sincer.

Pentru că doar așa vei avea lumea ta și în această lume vor fi doar oameni sinceri și iubitori. Pentru că doar așa vei fi mulțumită de tine și de ceea ce faci. Pentru că numai așa vei cunoaște lumina unui suflet care-ți va fi alături. Caută sinceritate în tot ceea ce faci și în tot ceea ce spui. Fii tu însăți.

Ești sigură că vrei să fii fericită? Ești convinsă că vrei să găsești dragostea adevărată? De câte ori vei zâmbi astăzi sincer, pur și simplu pentru că iubești?

Foto: bravonet.ro