fb

De câte femei are nevoie un bărbat pentru a fi fericit?

De câte femei are nevoie un bărbat pentru a fi fericit? Cu siguranță multe persoane s-au întrebat acest lucru.

Pentru nimeni nu este o noutate că din instinctul perpetuării speciei, bărbatul tinde să fie cu mai multe femei. Ca ființă biologică, sarcina lui e să facă ”fericite” cât mai multe femei.

La fel și soțiile lui au încercat să îi convingă pe alții de fericirea lor. Spun că ”au încercat” pentru că cuvintele lor nu au fost în stare să ascundă adevărul. Tristețea din privire le-a dat de gol.

Desigur că pentru fiecare fericirea arată într-un mod diferit. Nu are sens să îi impui viziunea unei alte persoane. Doar că eu nu pot să cred că femeia modernă va fi fericită știind că partenerul ei are și alte femei. 

Chiar și cea mai înrăită feministă visează ca ea să fie unică pentru bărbatul ei. Ea poate accepta contrariul doar dacă sufletul îi este bolnav și nu mai simte nimic. Dar cred că și atunci ea va dori să fie ”salvată” de un bărbat care o va iubi exclusiv pe ea.

Desigur că pentru fiecare fericirea este diferită, dar cel care se simte fericit lângă o femeie și vede fericirea în ochii ei, nu va căuta încă pe altcineva.

Poți într-un mod iscusit să îți ascunzi amanta de soție, poți să găsești femei pe care să le convingi că vor fi mult mai fericite în trei, dar privirea lor, ea nu va putea să mintă.

Pentru ca privirea femeii să lucească, ea trebuie să fie iubită, să fie răsfățată, ea să poată avea încredere în tine.

Nu poți să minți sufletul. Poți trăi în iluzii, dar întotdeauna vei intui adevărul. Adevărul că nu ești fericită. 

De câte femei are nevoie un bărbat pentru a fi fericit?

Încearcă să faci fericită o singură femeie și vei înțelege că nu ai nevoie de alta.

Source :

lifedeeper