De câte femei are nevoie un bărbat pentru a fi cu adevărat fericit

Este o întrebare pe care şi-au pus-o foarte mulţi dintre noi. Într-adevăr, de câte femei are nevoie un bărbat pentru ca el să se simtă fericit? Să recunoaștem, oamenii sunt prin natura lor poligami. Scopul bărbatului, ca fiinţă biologică, este de a „face fericite“ cât mai multe femei.

Probabil că, cu cât un bărbat are mai multe femei, cu atât el se simte mai împlinit şi este mai fericit. Nu sunt puține cazurile când bărbații reușesc să fie într-o relație cu mai multe femei în același timp. Doar că ceva îi trădează pe ei, toţi. Ochii… Ochii lor nu strălucesc de fericire. 

Fericirea este diferită pentru fiecare din noi. Nu are sens să impui cuiva părerea ta despre fericire. Fiecare îşi aranjează viaţa aşa cum consideră că e ok pentru el. Dar nu cred că o femeie modernă va fi fericită, ştiind că bărbatul ei mai are pe cineva. Chiar şi cele mai independente femei visează să fie unicele în viaţa bărbatului lor, să construiască o relație în doi. 

Fericirea este diferită pentru toată lumea, dar cel care se simte fericit, văzând fericirea în ochii femeii sale, este puţin probabil să mai meargă în căutarea unei alte fericiri. Chiar dacă o face, este puţin probabil să o mai găsească. Bărbatul își poate ascunde cu pricepere amanta, sau chiar işi poate convinge soţia şi amanta că anume aşa toţi vor fi mai fericiţi, doar că ochii…

Pentru ca ochii să fie plini de lumină, sufletul unei femei trebuie să răspundă sufletului unui bărbat, să aibă încredere în el, să i se deschidă lui. Iar menţinerea acestei încrederi nu este atât de uşoară.

Nu poţi păcăli sufletul, pentru că el simte orice minciună şi atunci se va închide în sine. Doar ochii vor fi cei care vor trăda ceea ce simte o femeie cu adevărat.

Câte femei are nevoie un bărbat pentru  a fi fericit? Să facă măcar o femeie fericită, şi atunci nu va mai dori să caute pe nimeni altcineva.

Sursa :