Dacă vrei să o iubești, atunci iubește-o cu adevărat!

Dacă vrei să iubești, atunci iubește cu adevărat. Spune-i că o iubești. Spune-i că îți pasă. Sărut-o pasional. Iart-o.

Încetează să o mai întrebi dacă simte același lucru. Încetează să mai analizezi situața voastră amoroasă. Pur și simplu iubește și primește plăcere din acest sentiment remarcabil.

Iubește de parcă ziua de mâine nu ar fi existat. Iubește ca și cum următoarea zi, următoarea oră, următoarea secundă ar fi tot ce ți-a rămas mai frumos de trăit.

Privește persoana din fața ta în așa fel, încât ea să creadă că prezența ei te inspiră și te face să adori viața.

Iubește ca nimeni altcineva. Iubește ca și cum ai avea o nevoie permanentă de glumele, zâmbetul și atingerile ei.

Iubește ca și cum nu ai fi fost rănit niciodată. Ca și cum inima ta n-a mai fost frântă… Ca și cum nimeni nu te-a trădat niciodată.

Dăruie iubire prin toată ființa ta. Oferă-i inima și sufletul. Arată-i cine ești în realitate. Fii vulnerabilă. Nu-ți mai fie frică să pierzi totul din nou.

Iubește ca și cum asta ar fi scopul tău suprem în viață. Depășește orice dubiu, orice obstacol, orice suferință. Fii puternic și oferă puterea ta și celei care îți este alături. Împotriviță-vă întregului univers până când acesta nu vă va binecuvânta dragostea.

Permite-i iubirii tale să-ți atingă coardele cele mai intime ale sufletului până când acesta nu va vibra cu o sensibilitate supraumană.

Iubește din tot sufletul! Nu accepta o imitație. Nu-ți pierde timpul dăruind doar părți nesemnificative ale inimii tale. Nu fă greșeala de a pierde timpul cu pseudo iubiri, pentru că în așa fel îți poți pierde iubirea vieții.

Nu-ți pierde șansa la fericire din frica de a rămâne singură.

Dacă vrei să iubești cu adevărat, atunci fă-o. Dar fă-o cum trebuie!

Sursa :