Dacă vrei să cucerești pentru totdeauna un bărbat iubitor, de încredere, nu uita de aceste lucruri

Vei întâlni mulți oameni, vei cunoaște povești și vei trăi experiențe alături de ei. Îți vei spune că totul are rost sau dimpotrivă, vei pleca dezamăgită. Dar, dincolo de acele interacțiuni de moment, vei dori să descoperi un om drag, omul tău.

E vorba despre acel bărbat iubitor și demn, care îți va lumina sufletul și va aduce recunoștință în viața ta. E vorba despre o poveste care nu se va sfârși, despre experiențe pe care le vei trăi cu toată ființa ta, despre o lume a voastră.

Poți să cucerești fără să apropii în mod superficial, poți să convingi un suflet de om să-și dorească mai mult decât o aventură fără să uiți de tine. Poți să transformi o emoție, să construiești și să găsești liniștea în interiorul tău fără să te prefaci.

Nu trebuie să sacrifici totul pentru cineva, să lași în urmă visuri și feluri de a fi, doar pentru a fi pe placul cuiva. Omul potrivit ție nu va căuta să te schimbe sau să-ți impună comportamente străine, el se va îndrăgosti de lumea și de energia ta.

În schimb, alege să te cunoști cu adevărat, să cauți dincolo de superficial răspunsuri la întrebări importante, să nu uiți de propria demnitate indiferent cât de multă iubire porți pentru un om drag. Înțelege cine ești și ce îți dorești de la o relație.

Detașează-te de iluzii, de minciună, de cuvinte care dor, de bârfe și experiențe false. Îmbrățișează frumosul, bucuria de a fi și de a cunoaște, ascultă-ți inima atunci când îți spune ceva important, când te îndeamnă să trăiești omul, relația.

Fii tu, indiferent de orice

Cucerește și apropie prin simplitate și naturalețe, prin bunătatea sufletului, prin demnitatea cu care mergi prin viață, prin curajul cu care accepți provocările, prin deschidere și încredere. Evită să judeci, să critici, să interpretezi lucrurile.

Refuză să vrei să controlezi omul de alături, să-l forțezi să se schimbe de dragul tău, să pui presiune inutilă. Din iubirea față de tine, din respect și multă admirație va căuta să aibă grijă de tine, să te asculte și să te înțeleagă fără să-i ceri asta.

Nu trăi în minciună, nu ascunde adevărul doar pentru a-ți crea anumite avantaje, nu denatura realitatea. Acel bărbat de încredere va aprecia mult sinceritatea ta, va ști că poate avea încredere deplină, va alege să-și deschidă sufletul.

Refuză să te umilești pentru o clipă de atenție, refuză să cerșești iubire. Oprește tot ce este toxic și nepotrivit pentru tine, respectă-te cu adevărat și vino alături de un om drag cu seninătate și curaj, cu dorința de a construi împreună.

Dacă îți demonstrează că este demn de sentimentele tale sincere, nu te folosi de iubirea lui, nu căuta să-i anulezi intențiile bune, nu manipula prin tăcere sau prin comportamente egoist. Fii conectată emoțional, fii devotată, fii gata să susții.

Doar prin încredere și atașament sincer poți lăsa în urmă orice emoție falsă, poți convinge un bărbat bun să vrea să rămână și să ofere tot ce are mai bun, poți trece dincolo de superficial, poți descoperi recunoștința lângă inima lui.

© De Vorbă cu Tine