Dacă va veni ziua când nu vom putea fi împreună, păstrează-mă în inima ta. Eu voi fi acolo pentru totdeauna

Nimeni nu știe ce surprize îți poate oferi viața. Azi poți fi fericit și mâine poți să suferi. Azi poți să ții de mână un om drag și mâine poate să-ți fie dor de el. Dincolo de asta, rămâne omul cu amintirile și emoțiile lui. Rămâne dragostea pe care i-o porți și lumea pe care ați creat-o pentru doi. Rămâne un vis. Uneori ca să continui visul trebuie doar să-l păstrezi în inimă.

Dacă va veni ziua în care nu vom putea fi împreună, să păstrezi toate amintirile noastre în inima ta. Să știi că acolo nimeni nu va putea fi în afară de cine îți dorești cu adevărat. Atunci să îndrăznești să iei cât mai mult din emoțiile pe care le-am trăit în doi. Să iei primul nostru sărut și prima noapte de dragoste. Să iei primul test al vieții pe care l-am trecut cu brio, primul sfat și prima dorință împlinită. Să iei fericirea mea legată de fericirea ta. Să iei lumea noastră. Și la urmă ia-mă și pe mine cu tot cu suflet. Pentru că știu că acolo îmi va fi cald și bine.

Dacă va veni ziua în care nu vom putea să ne ținem de mână, să știi că toate îmbrățișările deja vor fi păstrate în inima ta. De fiecare dată când îți va fi trist vei găsi acolo amintirile noastre și îți va fi mai bine. Vei găsi nebunia unui  trecut și liniștea unui viitor gândit pentru doi. Vei găsi dragostea mea și pe mine mă vei găsi. Eu voi fi acolo. Eu mereu am fost acolo.

Dacă va veni ziua când nu vom putea fi împreună, păstrează-mă în inima ta. Eu voi fi acolo pentru totdeauna.