Dacă unui bărbat nu-i pasă de lacrimile tale, dacă e indiferent și rece, dacă nu-ți răspunde la întrebări și refuză să te susțină, atunci e momentul să te întrebi ce legătură are acest bărbat cu tine

Întreabă-te ce este dragostea și vei vedea bărbați responsabili și femei gata să susțină. Întreabă-te ce este un sentiment adevărat și vei găsi oameni potriviți cu atitudine potrivită. Întreabă-te ce înseamnă relații perfecte și vei ști de perechi fericite, care nu cedează prea ușor și au încredere unul în celălalt. Întreabă-te ce reprezintă un bărbat care te iubește și vei ști asta în fiecare zi din viața ta, când îți va oferi atât de multe dovezi. În caz contrar, ce legătură ai cu relația, dragostea și bărbatul respectiv?

Dacă omul care ar trebui să-ți fie aproape indiferent de orice e mai rece decât alți oameni, la ce bun să mai fii cu el? Fiecare relație trebuie să îți aducă împliniri mai multe decât atunci când erai singură, altfel nu are rost să continui. Corect, lupți în doi, dar de ambele părți să fie responsabilitate și devotament. Dacă omului tău îi este plictisitor lângă tine, dacă este alături doar în timpul lui liber și nu acceptă să te asculte, atunci ce te leagă de acest om? Timpul? Deprinderea? Ele sunt cele mai neînsemnate în dragoste, deci asta nu e dragoste.

Dacă un bărbat nu te susține, nu te înțelege și nu te iubește, nu e bărbatul tău. E o prezență temporară de care trebuie să te debarasezi cu prima ocazie. Dacă tu ești prezentă în relație, vrei să creșteți împreună ca pereche, să vă ajutați reciproc și el pe departe nu are aceleași scopuri, pleacă. Pentru că toată forțarea asta va dura o viață și atunci vei trăi viața lui și nu a ta. De ce să faci acest sacrificiu? Trăiește la fel de sincer și iubește la fel de puternic, dar un om corect. În rest să te întrebi ce te leagă de oamenii care nu sunt în stare să miște un deget pentru tine și dragostea voastră.

Dacă unui bărbat nu-i pasă de lacrimile tale, dacă e indiferent și rece, dacă nu-ți răspunde la întrebări și refuză să te susțină, atunci e momentul să te întrebi ce legătură are acest bărbat cu tine.