Dacă unui bărbat îi pasă cu adevărat de tine, va face aceste lucruri în loc să fie indiferent și egoist

Cât de mult contează într-o relație sănătoasă ca omul de alături să se conecteze emoțional, să fie aproape, să fie interesat de binele comun, să-i pese. Din acest sentiment profund va veni grija față de tine, asumarea și empatia, recunoștința și dorul.

Dincolo de provocările din fiecare zi, dincolo de momente mai puțin frumoase, există un fel de a fi care aduce încredere în relație sau dimpotrivă, aduce frică în sufletul tău. Bărbatul căruia îi pasă alege de fiecare dată încrederea și anulează frica.

Există un comportament demn, o reacție potrivită și înțeleaptă în fața oricăror situații, o dorință de a îmbunătăți lucrurile, o atitudine corectă și o deschidere emoțională. Există atât de multe motive să răspunzi cu devotament și iubire.

El nu va fugi pe ușa din spate, când se vor complica lucrurile. Nu va da vina pe tine și nu va căuta pretexte să se detașeze de tine, când îi vei cere să se implice mai mult. Va ști că egoismul și orgoliul nu au nimic în comun cu acest sentiment profund.

Dacă îi pasă, va fi aproape, indiferent de orice. Va găsi modalități să se conecteze cu tine, să se intereseze de tine, să ofere acea siguranță și liniște, să lase loc pentru o interacțiune firească. Va fi convins că doar așa te poate cuceri cu adevărat.

Îți va confirma în fiecare zi că are intenții bune, contezi enorm pentru el, ești o prioritate și nu vrea să trădeze tot ce construiți. Va refuza să te mintă și să se prefacă, să pretindă că este mai important, să vrea să controleze totul.

Va admira și va respecta, în orice situație

Din iubirea față de tine, va găsi soluții și răspunsuri la întrebări complicate, își va deschide sufletul și nu-i va fi teamă să devină sensibil. Va refuza să îți spună cuvinte nepotrivite, să îți reproșeze lucruri, să te jignească cumva.

Nu îl vei vedea niciodată indiferent, arogant sau laș. Își va asuma pe deplin acest sentiment profund, va ști exact cum să acționeze ca să aducă liniștea în sufletul tău, să păstreze armonia dintre voi, să crească încrederea din relație.

Va avea toate motivele să fie sincer și corect cu tine, să respecte felul tău de a fi, să aprecieze curajul de care dai dovadă. Te va susține atât de mult, te va încuraja să nu renunți atât de ușor la drumul tăi, la scopuri și visuri mari.

Nu te va forța să uiți de tine, să iei decizii împotriva ta, să trăiești iluzia. Va alege să stea de vorbă cu tine, să explice și să găsească răspunsuri, în loc să se refugieze în propria lume, să creadă că are mereu dreptate sau să dea vina pe tine.

Va căuta să te descopere cu adevărat, să știe ce se ascunde în sufletul tău, ce contează cu adevărat pentru tine. Va îndepărta îndoielile prin gesturi firești, prin cuvinte sincere, prin acea atitudine serioasă, prin decizii înțelepte.

Îi pasă cu adevărat, deci va face tot posibilul să aducă o stare de bine între voi, să te facă fericită, să ai încredere în el. Nu va pleca nicăieri, va rămâne lângă inima ta să construiască, să ofere liniște, să iubească profund.

© De Vorbă cu Tine