Dacă un bărbat te doreşte nimic nu o să îl poată ţine departe de tine. Dacă nu te vrea, nu o să îl facă nimic să rămână lângă tine.

Uneori pentru suferința femeilor nu poartă nimeni vină, o poartă ele. Femeile sunt suflete pline de dramă. Luptă pentru cine nu trebuie, plâng, se dăruiesc prea mult, fac orice ca acel om să fie lângă ele, cu ele. Chiar dacă li s-a spus că totul e în zadar, că nu are rost să se epuizeze. Ele o fac, caută diferite scuze și motive, se învinovățesc pentru niște lucruri inexistente. Cel mai grav e atunci când aceste femei nu au avut acea iubire paternă protectoare și trăiesc cu clișee, prin diferite metode acționează ca să fie pe placul bărbaților, mereu au o frică că tot ce vor face nu va fi bine, că trebuie să facă orice ca să fie iubite.

Iar societatea de azi nu duce lipsă de astfel de femei. Sunt multe suferinde. Sunt multe foste care nu se pot împăca cu gândul că bărbatul care credeau că-i aparțin e cu alta și atunci rănesc cu vorbele, amenință, sunt gata să facă multe prostii și toate se întâmplă din cauza unui bărbat.

Niciodată nu trebuie să treci peste demnitatea ta, să te umilești și să cerșești iubire de la cineva. Ia lucrurile ușor. Comportă-te ca o femeie matură, nu ca o adolescentă disperată. Ar trebui să înțelegi că atunci când un bărbat are sentimente sincere față de tine, când te dorește și te iubește, pe el nu-l va ține nimic departe de tine. Nu va spune că nu are timp să te apeleze sau alte scuze infantile. Mereu va avea acea curiozitate să știe cum te simți, unde ești, ce faci.

Atât timp cât nu te vrea și te tratează cu indiferență nimic nu-l va apropia de tine. Nu neg faptul că se va implica într-o aventură. Doar că cea care se va îndrăgosti sau își va construi o mulțime de dorințe vei fi tu, nu el. Atunci când o femeie nu place unui bărbat, acesta nu va fi interesat de ea. Se îndrăgostește și trăiește cele mai frumoase emoții lângă femeia care îl face să se simtă fericit, unic și împlinit. Iar tu nu porți nici o vină, pur și simplu trebuie să deschizi bine ochii șă-ți pui în mișcare rațiunea și să înțelegi că fiecare om are omul lui cu care se poate înțelege și sunt compatibili.

Dacă un bărbat te doreşte nimic nu o să îl poată ţine departe de tine. Dacă nu te vrea, nu o să îl facă nimic să rămână lângă tine.-J.K. Rowling.