Dacă un bărbat nu-și dorește o relație serioasă, vei înțelege asta: 10 semne evidente

Cei mai mulți bărbați nu o lungesc mult atunci când vine vorba despre relații și sentimente. Ei sunt mult mai direcți. Alegerea e a ta: te înșeli și trăiești în iluzii sau ești atentă la aceste semne care indica clar dacă un bărbat vrea sau nu să fie cu tine.

1. Întotdeauna are un plan și nu-l ascunde. Bărbații întotdeauna au un plan. Dacă un bărbat te place, el însuși va vedea cu tine un viitor, fără îndemnurile tale și fără ezitarea ta pe termen lung. Poate că încă nu visează la copii sau la căsnicie, dar va planifica să te vadă din nou și weekendul următor, apoi îți va propune să fii iubita lui.

2. Lipsa de claritate înseamnă lipsa de viitor. Dacă tipul nu-ți spune ce vrea, înseamnă că el nu vede un viitor împreună cu tine. Nu, el nu este nici prea timid, nici prea nervos. Pur și simplu nu te vede anume pe tine în viața lui.

3. Nu vrea să piardă timpul în zadar. De ce să riște? De ce să piardă timp cu cineva care nu-i este interesant? De aceea nici tu nu trebuie să forțezi o astfel de relație, dacă încă de la început vezi că nu merge.

4. El nu este confuz. Dacă zici că bărbatul pe care l-ai cunoscut este confuz doar că să-i găsești o scuză că el se comportă cu tine cu răceală și indiferență, aceasta este o mare prostie. Trebuie să înțelegi că nu aceasta este persoana pe care o cauți și de care ai nevoie. Nu el este acel tip care să te facă fericită. El știe pe cine vrea, iar tu încă nu.

5. Flirtează pentru că vrea apropriere

Poate crezi că atunci când el începe să flirteze cu tine deja vrea copii și casa cu gazon? Fii un pic mai serioasă, nu mai ești o adolescentă. De fapt, dacă el doar flirtează cu tine, înseamnă că tipul îți transmite în mod clar că își dorește doar o conexiune întâmplătoare.

6. Se va purta ciudat doar dacă planifică ceva. Daca tipul te face să simți frică în mod constant, cel mai probabil complotează ceva. Poate că are o altă femeie, poate că doar încearcă să evite obligațiile. Adevărul este că e naiv să te aștepți la decență din partea unei astfel de persoane. Mai devreme sau mai târziu, vei afla adevărul și-ți va fi foarte dureros. El doar se joacă cu tine sub o mască bine ascunsă.

7. Nu-i este frică de angajamente, doar nu le vrea. Nu te scuza și nu trebuie să-ți pară rău pentru un tip care spune că este frică de angajamente. Pur și simplu el nu vrea să aibă ceva responsabilități față de tine. E doar un laș. Totul e simplu și clar.

8. Nu are nevoie de timp să se gândească. Crezi că doar trebuie să ai timp și răbdare și să aștepți. Cu timpul, el va înțelege cu siguranță că te iubește doar pe tine. Acest lucru este foarte ridicol. Acest om sau are nevoie de tine sau nu. Dacă are, o va demonstra imediat, dar nu după luni întregi de gândire și meditație. Ia-ți adio de la el și mergi mai departe.

9. Nu face sugestii

Bărbații au lucruri mai importante de făcut decât să vină cu sute de moduri de a sugera că te place. Nu interpreta indicii, căci ele, de fapt, nici nu există. Dacă te plăcea, simțeai asta din prima. Un tip care vrea să fie cu adevărat cu tine nu te va lăsa să te îndoiești de asta nici o clipă. Ți-o va spune direct.

10. Nu este pregătit pentru a-ți spune despre sentimentele lui. Atunci când îți place de cineva, vrei ca toată lumea să știe cât de fericită ești. Iar dacă un tip nu-ți este deloc simpatic, nu te duci peste tot să spui că el este iubitul tău. La fel este și cu bărbații. Un tip care nu-ți spune că te place și că vrea să-i fii iubită, arată clar că nu este îndrăgostit de tine. Cel mai bun lucru este să mergi mai departe.