Dacă un bărbat face aceste 7 lucruri, nu are intenții serioase

După o întâlnire, ai avut intenția să te întrebi ce s-a întâmplat? În mod clar ai ratat toate semnalele de alarmă sau, cel mai probabil, nici nu ai știut la ce să te aștepți. Dacă nu faci nimic, îl lași pe tip să profite. De obicei, această problemă apare atunci când o femeie crede că poate face un bărbat să-și dorească o relație serioasă cu orice preț.

Aceasta este fantezie pură. Dacă un bărbat spune că nu este interesat acum de o relație sau că nu are timp pentru întâlniri, toată această povară a unei astfel de iubiri cade pe umerii tăi. Tu stabilești standardele pentru ceea ce meriți și cum ar trebui să te trateze partenerul tău.

Stabilirea limitelor înseamnă că știi cine ești și ce anume nu ești dispusă să suporți într-o relație. Dacă de la bun început iubitul tău nu petrece timp cu tine, dacă nu te respectă și nu te iubește, ar trebui să pleci. Iată 7 semne că un tip nu te ia în serios și îți trimite următoarele semnale.

1. Nu ascunde că nu vrea o relație serioasă, dar continui să te întâlnești cu el. El deja ți-a spus clar că nu vrea relații cu obligații, dar îți place de el și vrei să vezi pâna unde va duce relația voastră, poate chiar se va răzgândi. Nu merită. Dacă un bărbat îți spune asta, crede-l și pleacă.

2. Flirtează fără să vă întâlniți

L-ai întâlnit la serviciu sau la sală, el face orice pentru a-ți atrage atenția, dar nu mergeți nicăieri împreună. Între voi doi există doar întâlniri ocazionale. Acest lucru ar trebui să te pună pe gânduri.

3. Îți spune că nu a iubit niciodată. Caz dificil. Te-ai îndrăgostit anume de un astfel de tip vulnerabil și s-a transformat în proiectul tău de dragoste. Ești chiar convinsă că el nu a întâlnit până acum femeia potrivită, iar aceasta ai putea fi chiar tu. Dar nu cădea în această capcană.

4. Corespondență, dar nu și întâlnire fizică. Multor bărbați le place să trimită mesaje. Dacă un bărbat doar îți scrie, dar nu are timp să vă vedeți, probabil doar flirtează cu tine și posibil că mai comunică și cu alte câteva femei. Nu pierde timpul. Nu contează cât de bine te distrezi cu el. Dacă ar avea intenții serioase, și-ar face timp să vă vedeți.

5. Nu este pregătit pentru o relație

Nu e chiar totul atât de simplu, pentru că, deși îți spune imediat că nu-și dorește o relație serioasă, în același timp face ca posibilitatea acestei relații să depindă de modul în care vor decurge lucrurile. Tu crezi că va merge între voi pentru că vă potriviți, așa că decizi să riști. Aceasta este o mare greșeală.

6. Comandă mâncare acasă și niciodată nu ieșiți undeva. Întâlnirile cu tine se termină cu o cină la tine acasă, cu un film vizionat pe canapea și cu o noapte pasională. De ce nu te invită nicăieri? Poate pentru că nu ar vrea să riște să fie văzut în compania altei femei decât cu cea cu care este căsătorit? Evită astfel de întâlniri.

7. Întotdeauna doar tu ești cea care inițiază întâlnirile. Când îl suni și îi spui că vrei să vă vedeți, el acceptă, dar niciodată inițiativa aceasta nu vine de la el. El se distrează cu tine, iar tu mereu ești gata că organizezi totul singură.