Dacă un bărbat face aceste 12 lucruri, el nu te iubește

Un bărbat iubitor nu te va înșela niciodată. Va încerca să te ajute să devii mai bună, cum și el va deveni, iar în cele mai dificile momente vei ști că ești în siguranță alături de el. Iată câteva lucruri pe care le face o persoană care nu iubește:

1. El îți găsește vină pentru orice lucru mărunt

El te găsește vinovată pentru orice lucru neînsemnat și te învinuiește chiar dacă nu ești vinovată. Nu lăsa să ți se întâmple acest lucru. Meriți tot ce-i mai bun.

2. El mereu este nemulțumit de ceea ce faci

Un bărbat care te iubește va accepta cu recunoștință tot ce ai făcut sau urmează să faci pentru el, dar nu își petrece timpul fiind nemulțumit. Dacă el constant se plânge din orice, astfel de lucruri se transformă foarte repede într-o problemă serioasă.

3. Mereu cere ceva, fără să ofere nimic în schimb

Dacă ești importantă pentru un bărbat, el nu doar că va primi, dar și va oferi sentimente, va face tot posibilul să fie bine între voi. Până la urmă, un bărbat este fericit dacă și femeia de lângă el este fericită.

4. Nu discută cu tine despre un viitor comun

Această întrebare este dificilă pentru mulți bărbați, însă dacă cineva dorește cu adevărat să fie alături de tine, el îți va vorbi despre viitorul vostru comun.

5. El nu te respectă

Cu toții avem limitele noastre. Celui căruia îi pasă cu adevărat de tine știe că aceste limite nu pot fi depășite. El niciodată nu va face asta pentru că te iubește. 

6. Nu acceptă trecutul tău

Cel care te iubește cu adevărat va accepta cine ești. El nu va căuta să îți afle secretele din trecut. Trecutul tău face parte din viața ta, iar orice om iubitor va înțelege acest lucru.

7. Nu îi place cum arăți

Cine te iubește cu adevărat, nu te va face să te rușinezi de cum arăți. El nu se va alimenta cu nesiguranța ta așa cum fac, de obicei, oamenii toxici. Un bărbat iubitor te va aprecia așa cum ești și te va ajuta să devii mai bună.

8. Îți cere să demonstrezi că ești demnă de el

Bărbatul pentru care ești importantă cu adevărat nu te va face să te simți incomod, nu-ți va cere să demonstrezi dragostea, să arăți că ești demnă de el sau să faci ceea ce nu îți place. 

9. Faci tot ce spune el

Fiind într-o relație în care nu ești iubită, ai sentimentul că tot ce faci este greșit. Îți este frică să nu-l superi. Ești obligată să îți sacrifici liniștea sufletească de dragul acestei relații , lucru pe care niciodată nu ar trebui să îl faci.

10. Nu comunicați

Un bărbat iubitor mereu va găsi timp să discutați atunci când apar anumite probleme sau neînțelegeri. Dar cel căruia nu îi pasă mereu va evita discuțiile de acest gen. 

11. Îți arată că te place doar când simte concurență

Dacă îți arată că te iubește doar când simte că alți bărbați manifestă interes pentru tine, atunci ai motive să te gândești serios dacă această relație merită să continue. Pentru el s-ar putea să fii doar o jucărie.

12. Nu te prezintă rudelor și nici prietenilor

Dacă te-ar iubi, cu siguranță ar dori să te prezinte celor mai importante persoane din viața sa. El nu te va ascunde de rude, prieteni, familie, dimpotrivă – va fi mândru că ești în viața lui și va fi mulțumit că între tine și familia lui se stabilește o relație caldă.

Sursa :