Dacă un bărbat este capabil de aceste lucruri în relația voastră, înseamnă că te iubește cu adevărat

Contează atitudinea omului de alături, atunci când vrei să construiești o relație de durată. Contează implicarea și cuvintele lui, atunci când vrei să te asiguri că are rost. Contează reacțiile potrivite în fața provocărilor, răspunsurile și deschiderea emoțională.

El poate să trateze cu indiferență povestea voastră, poate să te considere o rezervă perfectă, o emoție temporară, sau poate să-și asume pe deplin rolul de partener, să demonstreze de fiecare dată că povestea voastră nu este o întâmplare banală.

Bărbatul care te vrea aproape și care iubește din inimă nu trăiește în mod superficial relația. Sentimentele lui sunt sincere, comportamentul său este demn, cuvintele sale nu vor aduce niciodată frică și instabilitate între voi.

Dimpotrivă, are toate motivele să fie conectat emoțional, să răspundă cu încredere la dovezile tale de iubire, să se atașeze de sufletul tău. El este capabil să renunțe la egoism, să se detașeze de tot ce este toxic și superficial.

Știe că este parte din această lume a voastră, știe cât de mult contează să vină aproape cu recunoștință și empatie, înțelege că reproșurile și criticile nu vor putea păstra pentru mult timp armonia dintre voi. Este corect cu tine, de fiecare dată.

Este responsabil și devotat, nu își permite să pună presiune inutilă, să forțeze lucrurile, să impună comportamente străine. Este gata să accepte felul tău de a fi, să-ți descopere povestea, să treacă dincolo de aparențe, să-ți înțeleagă emoția.

Este capabil să stea de vorbă cu tine, să te asculte

Din moment ce și-a confirmat că ești persoana potrivită nu mai caută aventură, nu mai joacă rolul unui partener indiferent. Te iubește și îți vrea binele, vrea să aducă liniște în sufletul tău, să te convingă că are rost.

Este gata să renunțe la orgoliu și la dorința de a controla lucrurile. Nu are interesul să demonstreze că alegerile lui sunt mai importante, să transforme afecțiunea sinceră în dependență, să te forțeze să alergi după el.

Refuză să fie arogant sau agresiv cu tine, refuză să-ți judece emoțiile, să vină și să plece când vrea. Alege să admire felul tău de a fi, se mândrește cu realizările tale, este fericit că poate construi alături de tine, este recunoscător că trăiește această iubire.

Pentru el ești o prioritate, pentru el contezi cel mai mult. Nu există îndoieli, rețineri, pretenții exagerate, interpretări inutile. Nu există dorința de a lăsa loc pentru alte aventuri. Este foarte sincer cu tine, își asumă gesturile și cuvintele în orice moment.

Îți vorbește cu încredere despre lumea și trecutul său, despre lucruri care sunt importante pentru tine. Vrea să anuleze orice urmă de îndoială. Nu te minte și poartă măști, pentru el contează mai mult echilibrul din relație decât dorințele egoiste.

Este capabil să accepte compromisul, să-și recunoască greșelile, să empatizeze cu emoțiile tale. Alege să te susțină, să fie mereu aproape, să fie partenerul corect și bun, demn de iubirea ta.

© De Vorbă cu Tine