Dacă transformi dragostea în show și fericirea în kankan, viața ta nu va fi decât o telenovelă de prost gust

Ai grijă ce faci și cum iubești. Ai grijă de visurile tale, de planuri făcute în doi, de dorințe trăite pe jumătate sau transformate în motive de fericire. Ai grijă cui îi oferi parte din sufletul tău. Ai grijă cine ești tu alături de cineva. Ai grijă ce oferi celuilalt și ce oferi relației în care ești. Ai grijă cum te implici și cum pleci. Ai grijă de toate gândurile tale.

Ai grijă ce vrei să faci de cum te trezești dimineața și cu ce gânduri te culci în fiecare seară. Ai grijă de emoțiile pe care le transmiți oamenilor dragi și ce rămâne din ele după o nemulțumire sau o ceartă. Ai grijă de amintirile tale și nu lăsa să ajungă sursa principală de fericire pentru prezent. Ai grijă de dragostea ta. De tot ce simți pentru un om și de tot ce vrei să faci, de dragul vostru. Ai grijă să nu duci o relație spre absurd, implicând o lume toată între voi. Ai grijă ca comunicarea voastră să nu devină bâlci și nebunia voastră să nu fie un moment inspirat. Ai grijă de voi.

Nu transforma dragostea într-un show de prost gust. Nu fi gata să vinzi un sentiment pe o simplă apreciere. Nu Nu-ți bate joc de tot ceea ce ți-e drag. Nu ignora motivul tău de fericirea. Nu încerca să pari dramatic, dând vina pe omul de alături. Nu încerca să fii alt om decât ești. Nu bârfi. Nu ignora ceea ce iubești. Fii sincer, fii așa cum vrei să fii. Fii mai bun, mai implicat, mai corect, mai iubitor, mai aproape. Nu trăda dragostea, nu ignora fericirea, nu-ți bate joc de viața ta.

Dacă transformi dragostea în show și fericirea în kankan, viața ta nu va fi decât o telenovelă de prost gust!