Dacă ții la cineva cu adevărat, lasă-l să știe

Dacă te îndrăgostești de cineva, să nu-ți fie frică de un spate întors. Împărtășește-ți iubirea pe care o porți. Demonstrează-i acelui om că îl poți face fericit, că nu urmărești scopuri și că sentimentele pe care le simți sunt adevărate.

Tăcerea doare, iar iubirea neîmpătășită te va transforma într-un bun actor care va suferi și de fiecare dată va alerga prin mintea ta fraza: „Dacă i-aș fi spus că o iubesc, oare cum ar fi fost?”

Dacă înainte să adormi te gândești la cineva și acel cineva este motivul zâmbetului tău, sună-l. Spune-i cât de norocos ești că face parte din viața și cât de mult dorești să-l ai alături, să te trezești de la sărutul pe care ți-l va da. Să-i simți mirosul și să-i privești ochii sinceri și plini de farmec.

Dacă ții la cineva cu adevărat, lasă-l să știe. Lasă-l să știe că te doare atunci când e trist și ai vrea să știi de ce îl doare. Lasă-l să știe că niciodată nu e târziu să vă țineți de mână și să aveți acelaș drum.

Lasă-l să știe că ești gata să-l susții, că crezi în visurile lui. Lasă-l să știe că vrei să-l asculți, să-l alinți, să-l iubești. Lasă-l să știe că nu te sperie defectele pe care le are, că nu-ți pasă de vorbele lumii, în ce zodie e, diferența de vârstă și multe alte prostii.

Dacă nu-i spui acum, vei regreta apoi. Atunci când îți construiești în mintea ta niște întâmplări care e posibil să nu se întâmple așa cum îți imaginezi tu, amâni momentul care trebuie să aibă loc în viața ta.

Nu poți ști ce va fi, cum va reacționa, odată ce nu îi arăți afecțiunea pe care o ai. Acționează și doar atunci vei vedea ce va urma, restul sunt temeri și gânduri în plus. Spune-i acelui cineva cât de drag îți este, nu te gândi prea mult la ce se poate întâmpla. Fă ceea ce simți, spune ceea ce simți.

Mary