Dacă te forțează mereu să-l aștepți, lasă-l să plece…

Relațiile sincere nu trebuie așteptate prea mult, nu pot fi amânate sau cerșite. Dacă trebuie să ceri, aceasta nu e iubire…

Relațiile sincere nu pot fi amânate. Nu trebuie să crezi în el dacă îți cere să mai așteptați, pentru că e doar o simplă scuză. Dacă trebuie să ceri dragoste, atunci nu mai e dragoste… Dacă un bărbat te face să aștepți, nu mai e dragoste… Lasă-l să plece din viața ta pe bărbatul care doar te face să aștepți.

De ce? Pentru că că dragostea trebuie trăită aici și acum. Dragostea e ceea ce ți se întâmplă azi și acest lucru nu poate fi amânat. Crezi că prin sinceritatea și grija ta vei putea schimba ceva sau pe cineva și te înșeli. Doar pierzi timpul.

Dragostea ta poate fi mare, dar nici ea nu este atotputernică. Atunci când iubești, iubești în fiecare zi, indiferent ce se întâmplă și indiferent ce faci: în momente de bucurie sau de tristețe, în timpul încercărilor dificile sau în momentele de fericire…

Iubești total sau nu iubești deloc

Sentimentele fiecăruia din noi se dezvoltă în funcție de propriul eu interior și, de cele mai multe ori, este nevoie de mai mult timp pentru a ne înțelege pe sine. Dacă cineva nu-și poate înțelege propriile dorințe, înseamnă că nu este o persoană potrivită pentru a crea acea relație cu cineva.

Când lumea interioară se transformă într-un câmp de luptă dintre propriile dorințe și așteptările celor din jur, putem foarte ușor cădea într-o gaură emoțională profundă. Merită să fim eroul principal al propriului film, al subiect principal este iubirea de sine. Asta înseamnă că fericirea și bunăstarea noastră depinde doar de noi.

Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de promisiuni false care ne facă să așteptăm. Dacă dorințele și nevoile noastre nu sunt interesante pentru nimeni, nu merită! E timpul să ne maturizăm și să ne luăm adio de la iluziile deșarte. Dragostea învinge doar atunci când ea există.

Să fim fericiți este o decizie proprie și nu trebuie să aibă legătură cu nimeni și nimic și nici nu trebuie să amânăm acest lucru pentru mai târziu. Când ne alegem pe noi, alegem și fericirea!

Să ne înconjurăm de oameni care aduc în viața noastră ceva pozitiv. Oamenii sinceri formează relații sincere. Nu trebuie să tolerăm pe cineva care este nesimțit cu noi. Pentru a găsi fericirea trebuie să facem o călătorie sinceră în interiorul nostru și să înțelegem ce dorim, ce vise avem, ce ne place sau nu ne place și cum putem face față tuturor acestor provocări.

Dacă vom permite cuiva să ne controleze, nu vom putea merge mai departe și nu vom putea întâlni fericirea. Să începem să ne iubim pe noi înșine azi, nu doar când cineva are nevoie de noi. Merităm fericirea aici și acum!

Sursa :