Dacă sunteți și voi așa, atunci vă asigur: trăiți orice sentiment posibil față de partenerul vostru, numai nu iubire

Acolo unde toți văd imperfecțiuni, iubirea adevărată vede posibilități.

De fiecare dată când doi oameni se iubesc cu adevărat, fără a avea așteptări sau intenții ascunse, se întâmplă ceva incredibil.

Ei se îndrăgostesc în oamenii pe care într-adevăr îi reprezintă.

Ei nu pun condiții și nu încearcă să ajusteze relația după necesitățile și preferințele lor. Pentru ei există doar dragoste, sinceritate și respect.

Odată cu trecerea timpului, dragostea care îi unește se transformă în cele mai blânde și nobile trăsături psihologice pe care le-ar putea avea un om.

Știți de ce anume se întâmplă asta?

Pentru că iubirea adevărată observă imperfecțiunile, dar ei îi pasă doar de aspectele pozitive ale partenerului. 

Pentru că iubirea adevărată nu observă certurile, doar compromisurile.

Pentru că iubirea adevărată nu observă obstacolele, ea vede doar soluțiile pe care trebuie să le găsească.

Acolo unde toți văd imperfecțiuni, iubirea adevărată vede posibilități.

Oamenii care se iubesc din toată inima, niciodată nu tratează relația printr-un spectru egocentric. Ei se respectă reciproc. Ei acceptă imperfecțiunile, părerile, obișnuințele, fricile, dar și întreg caracterul partenerului. Ei au grijă unul de celălalt și sunt împreună, indiferent ce s-ar întâmpla în viața lor.

Cu toții am auzit de oamenii care sunt constant nesatisfăcuți de partenerii lor. Care îi critică fără capăt, afirmând că ei nu sunt suficienți de buni. Ei au un model fix al partenerului ideal instalat în cap și refuză să accepte oricare alt model. Ei duc o luptă cu partenerul și cu ei înșiși pe parcursul întregii vieți, dar întotdeauna, cât de straniu n-ar suna asta, aleg partenerul ,,imperfect”.

Dacă sunteți și voi așa, atunci vă asigur, trăiți ORICE sentiment posibil față de partenerul vostru, dar nu iubire.

În realitate, sunteți îndrăgostiți, fără măsură, de femeia/bărbatul al cărui chip îl aveți înrădăcinat în capul vostru de ani de zile.

Dacă deocamdată nu înțelegeți ce am în vedere, vă veți da seama în momentul când veți iubi cu adevărat; în momentul când veți cunoaște dragostea în cele mai vehemente, colorate sau abrupte manifestări ale sale…

Veți iubi acea persoană exact așa cum este!

Sursa :