Dacă sincer, eu pur și simplu am obosit de tine

Azi dimineață m-am trezit extenuată, m-am simțit singură și goală pe interior. M-am privit în oglindă și am vazut o străină. Palidă și ștearsă. Dar hai  să nu dramatizăm. Voi spune direct ce mă doare. Și culmea: nu voi plânge, poate că îți voi reproșa ceva. Până la urmă nu am încontro. Atunci când inima strigă nu pot să o fac să tacă. Iar eu continui să fiu puternică. Altă ieșire nu este, așa e în viață. Sau tu pe ea, sau ea pe tine te face praf. Mă întreb: De ce dracu te-am ales tocmai pe tine? Tu nu ai nici o vină. Eu o port.

Flori, ciocolate, cuvinte sincere. Ah, de unde. Prea multă indiferență între noi, nu este loc de romantism. Tu cu telecomnada în mână  schimbi canalele așa cum îmi schimb eu pantofii. Eu plictisită dau Like la o poză fără importanță. Am pregătit cina, m-am dat cu cel mai frumos parfum, am îmbrăcat rochia cea care îți place ție, iar mie nu prea, dar mă rog, o îmbrac de dragul tău. Și tu nu ai venit, ai găsit o scuză ieftină. Săptămâna trecută am fost bolnavă, tu ai fost prea ocupat ca să afli cum mă simt. Azi te-am apelat să-ți cer un mic ajutor pentru prima dată de când suntem împreună, mi-ai închis. Vreau să-ți spun…

Dacă sincer, eu pur și simplu am obosit de tine. Nu pot și nu vreau să mai faci parte din viața mea. Nu mai vreau să-ți simt prezența. Nu mai vreau să ne întâlnim doar ca să ne satisfacem instinctele. Pur și simplu m-am săturat de tot și de toate. Fără învinuiri, fără victimizări – pun punctul aici, am pus prea multe virgule. A venit timpul să ne vedem fiecare de drumul lui. Și te rog, nu mă apela, sunt ocupată pentru oameni ca tine.