Dacă primești aceste semne din partea Universului, fă tot posibilul să nu le ignori

Universul ne trimite semne. Nu o face să ne sperie sau să ne facă rău, o face pentru a ne atrage atenția asupra vieții noastre și asupra a ceea ce nu trebuie să existe în ea. Universul și înțelepciunea lui fac parte din viața noastră. Dacă suntem destul de deschiși și gata să acceptăm ceva nou, ne putem conecta la înțelepciunea și influența călăuzitoare a acestei entități superioare. Pentru ca să putem primi și interpreta corect mesajele Universului, nu este neapărat să fim persoane deosebit de religioase.

Mulți dintre noi cred că mesajele pe care vrea Universul să ni le comunice are loc cu ajutorul unui miracol. Dar trebuie să cunoaștem că principiul divin este mereu prezent, atât în momentele speciale, cât și în zilele obișnuite. Un mesaj din Univers ne poate găsi oriunde. Deseori, Universul comunică prin accidente, prin cântece, prin oameni. Sau ne transmite un mesaj atunci când suntem gata să luăm o decizie greșită.

Când permitem eu-lui nostru să controleze acțiunile și acesta de cele mai multe ori ne conduce pe căi nu prea bune pentru noi. Luăm decizii proaste, facem lucruri care ne rănesc pe noi, dar și pe cei din jur. Astfel, încet-încet, pierdem legătura cu destinul nostru. Dar cum știm când ne-am rătăcit? Universul trimite o mulțime de semnale. Iar când le primim, să nu ne fie frică, doar să fim atenți la lumea din jurul nostru, să ascultăm ce ni se întâmplă. Să încercăm să schimbăm direcția în care se mișcă viața noastră și vom vedea cum vom reveni pe calea sănătoasă și corectă.

Mulți dintre noi am simțit deseori cum aceste semne ale Universului apar sub forma unei palme, care parcă ne spun: „Trezește-te, ce faci? ”Deși pare tulburător acest lucru, dar anume aceste semne sunt bune pentru noi. Iată încă câteva alte semne ale Universului:

1. Suntem copleșiți de anxietate și de sentimentul de nenorocire

Suntem mereu bântuiți de sentimentul de anxietate sau de o nenorocire. Simțim că ceva rău e pe cale să se întâmple.

2. Accidentele

Accidentele sunt un alt semn că ar trebui să ne schimbăm modul de viață.

3. Noi obstacole

În orice plan pe care l-am avea, mereu în cale ne apar obstacole, care ne împiedică să ducem la bun sfârșit cele propuse. Să facem un pas înainte, să fim cu un pas înaintea oricăror greutăți.

4. Întârzierile neașteptate

Poate ne-am blocat în trafic sau s-a anulat zborul. Mereu apare un alt eveniment care ne încurcă toate planurile.

5. Senzație ciudată în stomac

Simțim o senzație ciudată în stomac sau simțim că ne este greață. Nu are legătură cu starea de sănătate și nu dispare ușor.

6. Pierdem ceva

Fie pierdem noi ceva de valoare, fie ne este furat un obiect important.

7. Nu dormim suficient

Ne facem griji pentru un lucru anume și acest lucru ne împiedică să dormim.

8. Probleme de sănătate

Atunci când planificăm să mergem undeva sau vrem să începem să facem ceva important, ne îmbolnăvim. Pot fi dureri de cap, sau o răceală…

9. Certuri dese

Începem să ne certăm cu oricine din nimic.

10. Vedem în jurul nostru doar rău

Le dăm tuturor întâmplărilor o interpretare negativă.

Să ținem minte că nu întotdeauna și nu toate aceste semne sunt de la Dumnezeu. Dar când primim semne în viața noastră atât de des, ar trebui să ne întrebăm dacă ceea ce facem noi nu ar însemna că nu facem bine. În funcție de cât de bine și complet percepem lumea din jurul nostru, semnele de avertizare ale Universului pot varia de la o lovitură ușoară pe umăr, până la un perete înalt de 3 metri, de care ne lovim.

Pentru a porni pe calea cea bună, trebuie doar un efort minim. Să ne mișcăm, să facem un pas înainte. Să chemăm intuiția în ajutor. Să respirăm adânc și să mulțumim pentru aceste semne Universului. Să petrecem un timp în singurătate, pentru a putea medita și relaxa. Să ne deschidem inima și să primim în ea emoții frumoase și pozitive.