fb

Dacă partenerul vă critică aceste 4 trăsături, este timpul să vă despărţiţi

Chiar şi cele mai minunate relaţii, nu sunt perfecte. Ele sunt, adesea, supuse neînţelegerilor şi conflictelor, dar este important să ne dăm seama, că asta e un lucru normal.

Totuşi, în momentele când critica nu mai este obiectivă, dar deopotrivă este agresivă şi neîntemeiată, ar trebui să ne punem unele întrebări.

Iată cele 4 momente, care nu ar trebui să fie criticate, niciodată, într-o relaţie sănătoasă:

Aspectul fizic

Dacă partenerul Dumneaoastră vă critică aspectul fizic, într-un mod constant, credeţi-mă că asta e o problemă reală. Dacă, persoana care ne este mai apropiată, decât oricine altcineva, nu ne face să ne simţim speciale şi frumoase în propria noastră piele, ci ne amplifică complexele, el nu este partenerul de care avem nevoie.

Familia şi rudele

Chiar dacă, permanent, vă plângeţi de comportamentul rudelor, blamându-le pentru anumite lucruri, acest fapt nu îi permite partenerului Dumneavoastră să vă critice familia, în acelaşi fel. Acest drept vă aparţine doar Dumneavoastră, iar el nu are decât doar să fie tolerant şi înţelegător în astfel de momente.

Trăsăturile specifice

Nu ne putem schimba educaţia, experienţa de viaţă şi greşelile pe care le-am săvârşit. Noi suntem compuşi din obişnuinţele, imperfecţiunile şi lucrurile frumoase, pe care le posedăm. Deaceea, partenerul care v-a ales cândva, în mod normal, trebuia să vă accepte cusururile, manierele, confesiunea şi nivelul de cultură. Dacă lucrurile stau diferit, nu este persoana voastră potrivită.

Cariera

Dacă partenerul nu este satisfăcut de câştigul, succesul sau chiar specialitatea, pe care o practicaţi şi vă critică regulat pentru alegerea Dumneavoastră, cu siguranţă, este timpul să încetaţi relaţia.

Source :

soulpost