Dacă partenera ta are aceste calități, să nu o pierzi niciodată

Ce calități ale unei femei sunt mai atractive decât ale alteia? Ce sentimente provoacă două persoane să fie împreună? De ce are nevoie o relație, să fie una puternică și frumoasă? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să înțelegi dacă există cu adevărat în viața ta o femeie pe care nu trebuie să o pierzi:

1. Are o perspectivă bună asupra vieții

Ea știe să prezinte evenimentele în cel mai pozitiv mod, fără a-și pierde optimismul. Timpul petrecut cu ea îți va lumina viața și te va face să fii și tu optimist.

2. Este inteligentă

Dacă planifici să întâlnești fata visurilor tale, asigură-te că este o fată inteligentă. Un profesor de la universitatea din Aberdeen a descoperit că bărbații care au alături o femeie deșteaptă vor fi mai protejați de demență. O fată deșteaptă te va provoca în mod constant din punct de vedere intelectual.

3. Cu inima bună

Persoanele cu inima bună va fi persoana mai sinceră, mai pozitivă, mai deschisă spre comunicare.

4. Glumeață

Fata care știe să glumească va ști să transforme ziua posomorâtă cu o glumă, va ști să ridice starea de spirit. S-a demonstrat că este extrem de important pentru un bărbat să aibă o persoană care să-l facă să fie vesel și să râdă la glume.

5. Sinceră

Oricât ar suna de banal, dar nimeni nu este perfect. Fiecare din noi avem o anumită vină pentru anumite situații. De aceea este important să ai alături de tine pe cineva care să fie sincer cu tine, să-ți arate unde ai greșit, să te ajute să recunoști greșeala. Dacă ai în viața ta o astfel de fată, ai grijă de ea cât poți de bine.

6. Nu ține ranchiună

Dacă iubita ta știe să ierte cu ușurință pe cei care-i greșesc, fii sigur că este fata potrivită. Aceasta este o calitate importantă pentru o relație sănătoasă. S-a demonstrat că cei care pot ierta trăiesc mai mult. Dacă iubita ta știe să ierte și nu ține ranchiună, atunci nu o pierde. Ea te poate face fericit.

7. Merge la compromisuri

Orice relație poate avea atât urcușuri, cât și coborâșuri. Doar într-o relație sănătoasă între parteneri există loc de compromisuri din ambele părți. Dacă există înțelegere reciprocă, partenerii rămân fideli unul altuia. Cheia fericirii este să înveți să sacrifici și să faci compromisuri în orice conflict. Ca să ai o relație sănătoasă, ambii trebuie să faceți compromisuri.

8. Este amabilă

Bunătatea este o altă cheie a unei relații fericite. Dacă iubita ta știe să fie amabilă, generoasă, este capabilă să mulțumească și să arate respect nu doar pentru tine, dar și pentru cei din jur, ea este fata potrivită.

9. Este calmă

În orice relație există certuri. Dar numai o relație puternică poate rezista. Ceea ce contează este modul în care ambii parteneri pot face față tuturor greutăților. Cheia unei relații de durată este capacitatea partenerului de a rămâne calm în timpul furtunii. Aceste emoții pozitive te vor ajuta să rămâi și tu calm.

10. Are o relație bună cu părinții

Dacă vrei să știi cum va fi relația ta peste 20 de ani, urmărește cum interacționează iubita ta cu părinții ei. S-a demonstrat că există o legătură clară între copii și părinți în timpul adolescenței, dar și stabilitatea în viitoarele lor relații romantice. Asta nu înseamnă că relația dintre iubita ta și propria familie trebuie să fie perfectă. Principalul este o înțelegere sinceră în raport cu rudele. Asta înseamnă că ea va fi la fel de dispusă să lucreze și la relația voastră.

11. Știe să se relaxeze

Cum ar fi să alerge desculț prin ploaie, să meargă în cele mai periculoase călătorii, să bea cu tine o sticlă întreagă de vin. Momentele de relaxare petrecute împreună te vor ajuta să vă cunoașteți mai bine.

12. Te ajută să obții ce vrei

Cercetările arată că o fată educată și de succes îl face pe bărbat la fel de reușit. Acest lucru te va motiva să atingi înălțimi cât mai mari.